• SALA konditoreja sagaida Zinību dienu ar īpašiem piedāvājumiem

    Reklāmraksts
    20. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pirmais septembris — Zinību diena — ir īpašs brīdis ne tikai skolēniem un skolotājiem, bet arī ikvienam, kurš vēlas uzsākt jaunu mācību gadu ar jauniem iespaidiem un garšīgiem pārsteigumiem. SALA konditoreja šogad ir parūpējusies par plašu gardumu klāstu, lai šis svinīgais mirklis būtu vēl neaizmirstamāks.

    Gaidot skolēnu atgriešanos skolas solos, SALA konditoreja piedāvā īpaši izstrādātu «Zinību dienas» kolekciju, kas ietver ekskluzīvus konditorejas izstrādājumus. Šie gardumi ir lieliska dāvana skolotājiem un auklītēm, lai pateiktos par viņu darbu un rūpēm. Mūsu konditorejas izstrādājumi izceļas ne tikai ar izcilu garšu, bet arī ar pievilcīgu noformējumu, kas lieliski iederēsies svinību galdā. Šeit būs daži no tiem…

    Medus kūka ar zinību dienas tematiku

    Šī kūka ne tikai priecēs jūsu garšas kārpiņas, bet arī acis, jo tās virspusi rotā īpaši izveidots dizains, kas simbolizē Zinību dienas noskaņu. Ar bagātīgu un maigu medus biskvītu, slāņos kārtotu ar vieglu krēmu, šī kūka ir ideāls gardums, lai atzīmētu jauna mācību gada sākumu visiem kopā!

    Vaniļas kūciņa

    Tā ir ne tikai izsmalcināta pēc garšas, bet arī izskatās eleganta, padarot to par lielisku dāvanu skolotājam, draugam vai ģimenes loceklim, kurš atzīmē īpašu notikumu. Izcila alternatīva tortēm!

    Zinību dienas makarūni pēc individuālā pasūtījuma

    Makarūni ir ideāls gardums tiem, kas vēlas ko īpašu un izsmalcinātu, lai svinētu jauna mācību gada sākumu. Tie var kalpot gan kā elegants cienasts skolā vai bērnudārzā, gan arī kā personīga dāvana, iepriecinot gan bērnus, gan pieaugušos ar savu saldeno garšu un skaisto izskatu.

    Pasūtījumus var veikt mājaslapā www.salakafe.lv  vai zvanot pa tālruni 26566735.

    Uz tikšanos SALĀ!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē