• Riepu maiņa bez galvassāpēm: brauc uz Riepu garāžu!

    Reklāmraksts
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Riepugaraza.lv / Riepu garāža
    Riepu maiņa bieži vien šķiet sarežģīts process, īpaši tiem, kam ar auto tehniskām niansēm ir mazāka pieredze. Taču nav iemesla raizēm, jo riepu maiņu var paveikt pilnīgi bez stresa. Iedomājies – tu atbrauc uz servisu, nodod auto atslēgas, iekārtojies uz kafijas pauzi, un, pirms vēl esi izdzērusi savu dzērienu, tava mašīna jau ir izbraukusi no boksa, gatava turpmākajām ceļa gaitām. Jā, šādu pieredzi piedāvā Riepu garāža!

    Atbrauc, atpūties, un riepu maiņa notiks pati no sevis

    Riepu maiņa nekādā ziņā nav tikai vīriešu pasaules sastāvdaļa. Sievietes visā pasaulē pierādījušas, ka ir tikpat labas auto vadītājas un īpašnieces kā vīrieši. Un riepu maiņa ir tikai viena no daudzajām auto uzturēšanas procedūrām, kas jāveic regulāri – gluži tāpat kā auto apkope vai tehniskā apskate. Ja tu esi sieviete, kas ikdienā brauc ar auto, tad zini, ka riepu maiņa var kļūt par pieredzi bez stresa un neērtībām – atliek vien izvēlēties pareizo servisu.

    Kad pienāk laiks mainīt riepas, tev vienkārši jādodas uz kādu no Riepu garāžas servisiem,kuri atrodas visā Rīgā. Puiši no servisa parūpēsies par visu – sākot ar riepu izvēli, ja tās vēl nav iegādātas, līdz pat mašīnas iebraukšanai boksā un pacelšanai uz pacēlāja. Ja tu vēlies, lai riepas, kas tiek noņemtas no auto, tiek kārtīgi iepakotas, neuztraucies – speciālisti tās saliks speciālos riepu maisos un novietos vai nu automašīnas bagāžas nodalījumā, vai salonā. Tā kā viss notiek tīri un kārtīgi, tavs apģērbs un auto paliks neskarts, un tu vari aizmirst par jebkādiem netīrumiem.

    Neraizējies par tehniskām niansēm – servisa speciālisti visu zina

    Viena no lietām, kas bieži rada bažas, ir tas, ka riepu maiņa nāks komplektā ar tehniskas dabas problēmām. Varbūt Tev šķiet, ka uzbraukšana uz pacēlāja varētu būt pārāk sarežģīta? Vai baidies, ka servisa darbinieki nesapratīs kādu niansi, kas ir specifiska tieši Tavam auto? Patiesībā par to nav jāuztraucas vispār.

    Ja nepieciešams, darbinieki no Riepu garāžas servisa var iebraukt tavu mašīnu boksā un arī izbraukt to pēc maiņas. Turklāt viņi ir profesionāļi un viņiem nav sveši riepu apzīmējumi un citas tehniskās nianses, kas ir būtiskas, lai nodrošinātu, ka tavam auto uzstāda atbilstošas riepas. Tāpat viņi pārzina visas nianses par ziemas riepām, kas ir ļoti būtiski, tuvojoties aukstajam laikam.

    Pāris nianses, kas jāņem vērā

    Vienīgā nianse – ja tava auto diski ir aprīkoti ar drošības skrūvi, atceries, ka tai ir jāatrodas tai paredzētajā vietā automašīnā. Tas palīdzēs speciālistiem ātrāk un bez liekiem sarežģījumiem paveikt darbu. Tāpat, ja auto ir aprīkots ar papildu imobilaizeru jeb čipu, tas ir jāatstāj auto vai jāiedod kopā ar atslēgām. Ir bijuši gadījumi, kad cilvēks, aizejot uz tuvāko kafejnīcu un čipu paņemot līdzi, servisā rada situāciju, ka auto nevar iedarbināt vai tas apstājas pusceļā uz pacēlāju – un viss tikai tāpēc, ka trūcis čips. Šīs mazās nianses palīdzēs izvairīties no nevajadzīgām galvassāpēm brīdī, kad tiek veikta riepu maiņa.

    Riepu apzīmējumi un citas nianses – mazliet vairāk par riepām un to izvēli

    Foto: Riepugaraza.lv / Riepu garāža

    Riepugaraza.lv / Riepu garāža

    Runājot par riepu maiņu, ir svarīgi zināt arī dažas tehniskās nianses. Piemēram, vai esi dzirdējusi, kas ir riepu ātruma indekss un riepu slodzes indekss? Šie rādītāji norāda, cik lielu ātrumu riepas var izturēt un kāda ir to maksimālā slodze. Šie dati parasti ir norādīti uz riepu sāniem, līdzās citiem riepu apzīmējumiem. Izvēloties riepas, šie un daudzi citi parametri ir ļoti būtiski, jo no tiem atkarīga gan braukšanas drošība un komforts, gan riepu ilgmūžība.

    Ziemas riepu izvēle ir viens no svarīgākajiem lēmumiem, ko pieņem autovadītājs, gatavojoties aukstajai sezonai. Latvijā ziemas riepas vai vissezonas riepas ir obligātas, un to izvēle būtu jāveic rūpīgi, ņemot vērā gan auto veidu, gan ceļu apstākļus. Taču tu vari lieki nelauzīt galvu – Riepu garāžas servisa speciālisti var palīdzēt izvēlēties vispiemērotākās riepas, kas nodrošinās drošu braukšanu dažādos apstākļos.

    Riepu glabāšana – vēl viens patīkams bonuss

    Kad riepu maiņa ir pabeigta, tu vari izvēlēties, vai riepas vēlies glabāt mājās vai atstāt tās Riepu garāžas servisā. Riepu glabāšanas pakalpojums ir īpaši ērts, ja mājās nav pietiekami daudz vietas. Puiši servisā noglabās riepas atbilstošos apstākļos, nodrošinot to ilgmūžību un gatavību nākamajai sezonai.

    Noslēgumā varam secināt, ka riepu maiņa var būt pavisam vienkārša un bez stresa, ja uzticies profesionāļiem no Riepu garāžas. Tev atliek vien doties uz kādu no servisiem, pirms tam veicot online pierakstu riepugaraza.lv vai pa telefonu un ļaut servisa speciālistiem paveikt visu smago darbu. Tāpēc, kad pienāk laiks riepu maiņai, nevilcinies – brauc uz tuvāko Riepu garāžas servisu bez bailēm un izbaudi profesionālu un draudzīgu apkalpošanu!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē