• Riekstiņi ar iebiezināto pienu

    Vietējais top!
    3. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Bļodā liek miltus un sviestu, saberž kopā (nemīca).
    • Tad pievieno cukuru un skābo krējumu.
    • Samīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla.
    • Mīklu liek riekstiņu formiņās tā, lai veidojas pusriekstiņa forma.
    • Cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz zeltaini brūni.
    • Izņem cepumu pusītes no formiņām, iepilda vārītu kondensēto pienu (aptuveni tējkaroti) un savieno divas pusītes.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē