• Priekšnama mēbeles: funkcionalitātes un estētikas apvienojums

    Reklāmraksts
    4. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Priekšnams bieži vien atspoguļo mājas patieso būtību.

    Izvēloties atbilstošas priekšnama mēbeles, jūs piešķirat savam mājoklim estētisku pievilcību un arī palielināt praktiskumu. Priekšnama zona ir pirmā, ko redz jūsu viesi, tāpēc tās noformējumam jābūt apdomātam un funkcionālam. Apsverot dažādus stila un izmantošanas aspektus, iespējams radīt gan vizuāli pievilcīgu, gan praktisku ieejas zonu.

    Priekšnama mēbeļu izvēles nozīme

    Izvēlieties mēbeles, kas atspoguļo Jūsu mājas stilu un dzīvesveidu. Tas padarīs priekšnamu par harmonisku telpas daļu. Nodrošiniet, lai priekšnamā būtu patīkami atgriezties pēc garas dienas. Lai radītu patīkamu atmosfēru, izvēlieties siltas krāsas. Arī apgaismojums spēlē lielu lomu. Mīksts un izkliedēts gaismas avots padarīs telpu viesmīlīgāku.

    Funkcionalitāte un estētika

    Pievērsiet uzmanību mēbeļu funkcionalitātei un estētikai. Funkcionālas mēbeles ļauj efektīvi izmantot katru kvadrātmetru. Piemēram, sols ar uzglabāšanas vietu zem sēdekļa var kalpot gan kā vieta kur apsēsties, gan kā vieta mantu glabāšanai. Svarīgi ir arī pievienot spoguli. Tas ne tikai ir praktisks elements, bet arī vizuāli paplašina telpu. Izvēloties priekšnama mēbeles, domājiet par to praktisko un estētisko vērtību. Atcerieties, ka priekšnams ir Jūsu mājas vizītkarte. Tāpēc tas jāpadara ne tikai skaists, bet arī funkcionalitātei atbilstošs. Piemēram, pēdējā laikā populārās bīdāmās durvis skapim ietaupīs vietu un ļaus izmantot telpu efektīvāk. Izvēlieties mēbeles, kas veido harmoniju ar pārējo interjeru un nodrošina patīkamas vides sajūtu.

    Mēbeļu izvietojums

    Plānojiet mēbeļu izvietojumu, lai maksimāli izmantotu pieejamo telpu. Pareizi izvietotas mēbeles var padarīt pat vismazāko telpu par ērtu un funkcionālu vietu. Izvairieties no mēbeļu novietošanas tieši pie ieejas durvīm, lai neradītu šauruma sajūtu. Laba ideja ir ieviest plauktus vai pakaramās sistēmas sienās, atbrīvojot grīdas platību.  Piemēram, apavu skapis vai speciāls priekšnama soliņš ar papildus atvilknēm var kalpot ne tikai kā vieta kur glabāt apavus, bet arī kā uzglabāšanas vieta cimdiem un cepurēm. Šī pieeja ļauj efektīvi izmantot katru centimetru priekšnamā. Izvairieties no pārblīvējuma, izmantojot tikai nepieciešamās mēbeles. Pārblīvēta telpa rada haosu un vizuālu troksni, kas var traucēt telpas funkcionalitātei un estētikai. Lai saglabātu telpas plašuma ilūziju, izmantojiet spoguļus vai stikla elementus mēbelēs. Tie palīdz optiski paplašināt telpu un padarīt to gaišāku.

    Izturīgi materiāli

    Izvēloties priekšnama mēbeles, izturību vajadzētu likt pirmajā vietā. Priekšnams ir vieta, kur mēs katru dienu noliekam savas mantas, mainām apavus un sagatavojamies dienai. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties materiālus, kas spēj izturēt šo pastāvīgo mēbeļu lietošanu. Materiāliem jābūt ne tikai izturīgiem, bet arī viegli kopjamim. Piemēram, metāls vai koks ir laba izvēle, jo tie ilgstoši saglabā savu izskatu un ir viegli tīrāmi. Turklāt, šie materiāli piešķir telpai dabisku sajūtu.

    Krāsu saskaņa

    Krāsu izvēle ir tikpat svarīga kā materiālu izvēle. Mēbeļu krāsai jāsaskan ar pārējo interjeru, radot harmonisku kopainu. Tas nozīmē, ka jums jau iepriekš jāzina, kādas krāsas dominē jūsu mājoklī. Gaiši toņi var padarīt telpu vizuāli plašāku, kas ir īpaši svarīgi, ja priekšnams nav liels. Taču, ja vēlaties pievienot akcentu, varat izvēlēties kontrastējošus elementus. Piemēram, spilgti krāsains pakaramais vai unikāla forma grīdas paklājs var uzreiz piesaistīt uzmanību un piešķirt telpai raksturu. Lai radītu vizuālu interesi priekšnamam, varat eksperimentēt ar dažādiem materiāliem un krāsu kombinācijām. Kontrasti ne tikai piesaista acis, bet arī padara telpu dinamisku un interesantu. Piemēram, kombinējot koka mēbeles ar metāla detaļām, var iegūt gan mūsdienīgu, gan laikmetīgu izskatu. Ar krāsainiem aksesuāriem var atdzīvināt telpu un piešķirt tai individuālu noskaņu. Atcerieties, ka priekšnama atmosfēra ietekmē jūsu un viesu noskaņojumu ienākot mājoklī. Tāpēc rūpīga materiālu un krāsu izvēle ir samērā būtiska.

    220.lv e-veikala katalogā atradīsiet modernas un kvalitatīvas koridora mēbeles no masīvkoka, metāla, MDF un MDP plātnēm, plastmasas u. c. materiāliem.

    Bezmaksas piegāde no 220.lv interneta veikala

    220.lv interneta veikals tagad piedāvā ātru un ērtu bezmaksas piegādi visā Latvijā! Kārotās preces tagad var iegādāties vēl izdevīgāk! Bezmaksas piegāde attiecas uz pasūtījumiem no viena pārdevēja virs 20€ un līdz 30kg. Vairāk kā 1000 pakomāti un 155 pasta nodaļas – Omniva, Latvijas Pasts, Itella Smartpost un DPD pakomāti. Bet Liepājā un Daugavpilī klientiem ir iespēja saņemt bezmaksas piegādi ar kurjeru uz mājām, ja pasūtījums ir virs 20 eiro un no 30 kg vai malas garumu, kas ir lielāks par 1,5 m. Rīgā bez papildu piegādes maksas arī lielākas preces var saņemt mūsu veikalos. Apmaksas iespējas arī ir gana plašas – maksājiet uzreiz vai saņemšanas brīdī!

    Pasūtiet ērti un ietaupiet laiku ar 220.lv interneta veikalu! Detalizētāku informāciju atradīsiet šeit.

    Aktuālie piedāvājumi no 220.lv interneta veikala – https://220.lv/lv/super/bezmaksas-piegade

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē