Sastāvdaļas:
Salātiem
- 400 g Fusilli makaronu
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 sauja zaļo zirnīšu
- 1 sauja kapātu pētersīļu un diļļu
- 1 neliela sauja skaidiņās sagriezta Džiugas siera (izturēts 36 mēnešus)
- 1 čili pipars (plāni sagriezts, bet var iztikt bez)
- Citrona sula pēc garšas
- Sāls un pipari pēc garšas
Pesto
- 100 ml olīveļļas
- 50 g lazdu riekstu (apgrauzdēti un nolobīti)
- 30 g rīvēta Džiugas siera (izturēts 24 mēnešus)
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 sauja pētersīļu
- 1 neliela sauja skābeņu
- Sāls un pipari pēc garšas
Materiāls tapis sadarbībā ar DŽIUGAS.