• Meža ogu tarte

    Vietējais top!
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatavo kopā ar Vietējo top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Apaļo tartes formu izsmērē ar sviestu. Izklāj tajā smilšu mīklu, bet gar formas malu ieklāj foliju, lai mīklas maliņas neiekristu. Tartes pamatni cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes.
    • Pa to laiku sagatavo tartes pildījumu. Katliņā ieber brūklenes, pievieno medu, balzametiķa mērci un, ik pa laikam apmaisot, karsē, līdz ogas izdala sulu.
    • Tad, nepārtraukti maisot, pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Turpina karsēt un nepārtraukti maisīt, līdz masa sabiezē.
    • Pēc tam atstāj atdzist.
    • Tikmēr saputo saldo krējumu ar cukuru. Putukrējumā iemaisa Filadelfijas sieru.
    • Uz atdzesētas mīklas pamatnes vienmērīgi izsmērē putukrējuma masu. Pāri rūpīgi pārliek savārītās brūklenes.
    • Tarti atstāj ledusskapī uz vienu stundu.
    • Pēc tam dekorē ar svaigām meža ogām.

    Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē