• Mēbeļu fasādes mūsdienu virtuvēs: polimēra stikls – uzziniet vairāk!

    Reklāmraksts
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Uzziniet, kāpēc tā ir labākā izvēle jūsu mājoklim!

    Interjera dizains ir ne tikai estētikas, bet arī funkcionalitātes jautājums. Lai radītu telpu, kurā ikdienas dzīve kļūst par prieku, katrai mēbelei ir jāapvieno šie divi aspekti. Viens no jebkuras virtuves galvenajiem elementiem ir virtuves mēbeļu fasādes. Tieši to kvalitāte nosaka, vai varēsiet priecāties par savu virtuvi daudzus gadus. Tirgū ir daudz iespēju: lakotas fasādes, akrils, finieris. Tomēr, ja meklējat ilgmūžību un vēlaties, lai jūsu fasādes būtu izturīgas un skaistas, mums ir kaut kas tieši jums. Iepazīstieties ar polimēru stiklu!

    REHAU polimēru stikls – kas tas ir?

    REHAU polimēru stikls ir moderns materiāls, kas ideāli piemērots virtuves mēbeļu fasādēm. Tā ir izturības un estētikas kombinācija, kas ļauj baudīt stikla skaistumu, neuztraucoties par tā izturību. Šis izstrādājums ir izturīgs pret skrāpējumiem un triecieniem, turklāt tā virsma ir pilnīgi gluda, tāpēc netīrumiem nav, kur aizķerties, tādējādi padarot to par ideālu izvēli virtuvēm un ne tikai.

    5 x JĀ – REHAU polimēru stikla priekšrocības

    1. Izturība. REHAU polimēru stikls ir īpaši izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem. Jums nav jāuztraucas par skrāpējumiem, plaisām vai nejaušu atsitienu ar pannu pret fasādi, kas bieži vien ir problēma parastām fasādēm, piemēram, lakotām, uz tām bieži vien ir redzamas skrambas. Mēs sakām skaidru NĒ skrambām un bojājumiem: NĒ!

    2. Viegli kopjams. Pateicoties gludajai virsmai, polimēra stiklu ir viegli tīrīt. Lai notīrītu netīrumus (virtuvē tas ir īpaši svarīgi) – pietiek ar mitru drānu.

    3. Drošība. Atšķirībā no tradicionālā stikla polimēru stikls nesadrūp asos gabaliņos, tāpēc tā lietošana ir daudz drošāka. Tas saglabā stikla estētiku, taču ir daudz praktiskāks par stiklu.

    4. Estētika. REHAU polimēra stikla virtuves mēbeļu fasādes ir elegantas un modernas. Pieejams plašs krāsu un dekoru klāsts, tāpēc ikviens atradīs sev piemērotu. Varat izvēlēties no glancētu virsmu klāsta, matētu fasāžu vai jaunās RAUVISIO Crystal Deep kolekcijas, kam ir skaists metālisks mirdzums. Krāsu paletes izstrādātas tā, lai tās skaisti saplūstu kopā.

    5. Jums ir ziņojums! Uz RAUVISIO kristāla fasādēm var rakstīt ar sauso izdzēšamo marķieri uz glancētās virsmas un ar krītu – uz matētās virsmas. No šī brīža neviens nevarēs izvairīties no mājas darbu veikšanas, jo uzdevumu saraksts būs redzams visiem.

    Izbaudiet krāsu dziļumu! Jaunie Luna un Torba toņi

    REHAU polimēru stikls RAUVISIO Crystal piedāvā plašu krāsu gammu, lai pielāgotu fasādes jebkuram interjeram. Jaunākajā kolekcijā ir divi unikāli toņi: Luna un Torba.

    – Luna ir smalks, matēti pelēks tonis, kas virtuvē ienes mieru un eleganci. Lieliski sader ar spilgtiem minimālisma stilā ieturētiem iekārtojumiem, piešķirot tiem izsmalcinātu pieskārienu.

    – Torba ir tumši, silti brūns tonis, kas interjeram piešķir mājīgumu un eleganci. Lieliski saderēs ar dabīgo koku un citiem siltiem toņiem, lai radītu harmonisku un stilīgu telpu.

    Šīs krāsas labi saderēs ar baltiem un gaišiem akcentiem. Klasiskie baltie un gaišie smilškrāsas toņi akcentēs pelēkā toņa smalkumu, piešķirot interjeram svaigumu un vieglumu. Varat izmantot baltas darba virsmas, keramiku un tekstilizstrādājumus. Varat izvēlēties dabiskus materiālus, piemēram, koku, īpaši gaišos toņos, kas lieliski sader ar Luna krāsu. Koka darba virsmas, plaukti vai grīdas piešķirs interjeram siltumu un dabiskumu. Melni akcenti – rokturi, krāni vai aksesuāri – var piešķirt dziļumu un mūsdienīgumu. Melnā krāsa labi kontrastē ar silti brūno, radot stilīgu efektu.

    Matētas fasādes – modes tendence

    REHAU polimēra stikla virtuves mēbeļu matētās fasādes ir atbilde uz pašreizējām interjera tendencēm. Matētā apdare ir ne tikai estētiski pievilcīga, bet arī praktiska. Uz tās mazāk redzami pirkstu nospiedumi un traipi, un jūs varat baudīt skaistu telpu. 

    Kopsavilkums

    REHAU polimēru stikls jeb RAUVISIO Crystal ir lieliska izvēle virtuves mēbeļu fasādēm. Tas apvieno izturību, vieglu tīrīšanu, drošību un elegantu izskatu. Pateicoties bagātīgajām krāsām, tostarp jaunajiem Luna un Torba toņiem, fasādes var pieskaņot jebkuram interjeram. Ja meklējat mūsdienīgus un funkcionālus risinājumus, REHAU matēta polimēra stikla fasādes ir lieliska izvēle.

    Meklējiet iedvesmu un pārveidojiet savu virtuvi ar REHAU polimēra stiklu – modernu materiālu, kas atbilst visām jūsu vēlmēm.

    www.interior.rehau/lv-lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē