• Mazuļu rāpošanas čempionāts “Lupilu Lācēns” – sacensības pašiem mazākajiem

    Reklāmraksts
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vecāki uzmundrina un atbalsta mazo čempionu ierāpojot finišā!
    Vecāki uzmundrina un atbalsta mazo čempionu ierāpojot finišā!
    “Lidl Latvija” šogad pirmo reizi sadarbībā ar taku skrējienu seriālu “Stirnu buks” izveidoja jaunu distanci – “Lupilu Lācēns”. Tajā sacentās paši mazākie taku skrējiena dalībnieki – mazie Lācēni, kuri līdz ar mammām, tētiem un citiem atbalstītājiem piedalījās populārā taku skrējiena atklāšanas posmā Mežaparka lielajā estrādē 16. aprīlī. Visiem dalībniekiem šī bija draudzīgā gaisotnē kopīgi pavadīta diena brīvā dabā, atbalstot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

    Šādu distanci aktīvās “Stirnu buka” pasākumu apmeklētājas, jaunās māmiņas, lūdza iekļaut sacensību programmā jau ilgāku laiku. Šogad tas tika īstenots! Kopumā čempionātā piedalījās 45 mazuļi. Vienam gāja vieglāk, citam – grūtāk, bet lielākā daļa mazo brašuļu veiksmīgi pievarēja aptuveni 4 metru garo distanci. Mazo rāpotāju vecāki un atnākušie atbalstītāji atzina, ka šāda veida aktivitāte pasākumu padarīja daudzveidīgāku. Daļa dalībnieku solīja turpināt rāpošanas nodarbības tā, lai nākamajos rāpošanas posmos sasniegtu vēl labākus rezultātus. “Lidl Latvija” novēl visiem izturību un veiksmi!

    Atbalstītāju pulks bija iespaidīgs – sanākuši bija radi, draugi, māsas, brāļi un pat četrkājainie draugi!

    Ieņemam zemo startu! 1,2,3 – AIZIET!

    Visātrāk distanci norāpoja:

    1. Polīna (7,44 sekundes)

    2. Everts (8,92 sekundes)

    3. Jēkabs (10,49 sekundes)

    Gala rezultāti – pirmās 3 vietas, kārtas numuri un finiša laiks.

    Pirmie trīs ātrākie rāpošanas čempioni šogad saņēma savu pirmo “Stirnu Buka” medaļu un tika apbalvoti ar “Lupilu” rotaļlietām un “Lidl Latvija” dāvanu karti 30EUR vērtībā.  

    2. vietas ieguvēji saņem savu godam nopelnīto “Stirnu Buks” medaļu!

    2.vietas ieguvējs Everts un mamma Līga

    Visi centīgie mazuļi un viņu vecāki, kas izrādīja interesi un piedalījās, balvā saņēma garšīgu augļu un dārzeņu biezenīti no “Lidl Latvija” mazuļu zīmola “Lupilu”.

    Rāpošanas čempioni tiek sagaidīti ar pārsteiguma balvu – gardo “Lupilu” biezenīti

    Lācēna distancei bija sagatavota īpaša un droša vieta – Lidl Lupilu teltī, kas tika veidota kā maza oāze vecākiem ar bērniem ar ērtu pārtinamo zonu, zviļņiem, krāsošanas iespēju bērniem, kā arī fotografēšanos ar Lupilu Lācēnu.

    Draudzīgais Lupilu lācēns ar dalībniekiem tikko pēc finiša

    Par “Lidl Latvija” zīmolu “LUPILU”

    LUPILU piedāvā kvalitatīvas, viegli kopjamas un mazuļiem drošas preces. LUPILU klāstā ir zīdaiņu un bērnu apģērbi, apavi, rotaļlietas un citi aksesuāri, kas pielāgoti bērna attīstības posmiem. Tāpat “Lidl”  veikalos atradīsi arī LUPILU pārtiku, higiēnas un kosmētikas preces – ekoloģiskas ziepes, ziedes ķermeņa kopšanai, autiņbiksīšu krēmus, zīdaiņu ādas kopšanas līdzekļus, zīdaiņu matu kopšanas līdzekļus, vannas putas, ķermeņa krēmus, zobu pastas u.c. noderīgas lietas.  

    Papildus zīmola klāstā ir arī kvalitatīvi zīdaiņu un bērnu apģērbi – jaukas un mīkstas pidžamiņas, gaumīgi t-krekliņi, ērtas bikšeles un citas drēbītes.

    Uz tikšanos nākamajos “Stirnu buka” posmos! Sekojiet informācijai www.stirnubuks.lv.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē