• Marinēti ķirbji

    Vietējais top!
    7. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Gatavo marinādi. Katliņā ielej ūdeni, ieber cukuru un uzvāra.
    • Sterilizētā burciņā ieber dažas dzērvenes, pusi sagriezto cidoniju un kārto burciņā līdz pusei kubiņos sagrieztu ķirbi.
    • Pēc tam atlikušās cidonijas, nedaudz dzērveņu un ķirbja, līdz burciņa gandrīz pilna. Pa virsu izkārto dzērvenes.
    • Pārlej ar pagatavoto sīrupu un liek pasterizēties 85 grādos 12 minūtes. Pēc tam aizvāko.
    • Kad burkas atdzisušas, liek ledusskapī vai pagrabā.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē