• Marinētas sēnes

    Vietējais top!
    8. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Sēnes uzvāra, nokāš un noskalo.
    • Katliņā ielej 1 litru ūdens, ieber novārītās sēnes, pievieno smalki sagrieztu ķiploku, sāli, cukuru, piparus, krustnagliņas, sagrieztas dilles, laurlapu, galda etiķi un uzvāra.
    • Sterilizētā burkā lej sēnes ar visu marinādi.
    • Burku aizvāko, atdzesē un uzglabā vēsumā.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē