• Mana āda ir sausa. Vai tomēr dehidrēta?

    Reklāmraksts
    26. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ir daudz mītu par ļoti svarīgu ādas kopšanas jautājumu – mitrināšanu un tās nozīmi. Izlasiet šo rakstu, un mēs jūs ar to iepazīstināsim.

    D’DIFFERENCE ir ādas kopšanas zīmols, kas apvieno dabīgas sastāvdaļas ar medicīnisku pieeju un inovatīvām ražošanas tehnoloģijām. Zīmola pērle ir 5D Golden Beauty Mask!

    SAUSA āda ir ādas tips. DEHIDRĒTA āda ir ādas stāvoklis, kas var skart visus zināmos ādas tipus. Sausai ādai trūkst lipīdu, bet DEHIDRĒTAI ādai trūkst ūdens. Ņemam spoguli! Uzzināsim, kāda tad ir jūsu āda.

    Sausa

    • Iemesls: sebuma veidošanās trūkums ādā.
    • Simptomi: virsma ir sausa un raupja, var lobīties un būt jutīga pret laikapstākļiem. Pēc attīrīšanas var izskatīties sarkana. Ādas kopšanas līdzekļi slikti uzsūcas un var izraisīt dedzināšanas sajūtu. Agrīnā vecumā var parādīties priekšlaicīgas sīkās grumbiņas, galvenokārt ap acīm un muti. Poras izskatās mazas, sejas krāsa – blāva.
    • Risinājums: spēcīgas eļļas bāzes formulas.

    Dehidrēta

    Iemesls: ūdens trūkums ādā. Apstāklis, ko ietekmē nepareiza ādas kopšanas rutīna, vides apstākļi un dzīvesveids.

    Simptomi: āda izskatās blāva, ar nevienmērīgu toni. Bieži vien ar pūtītēm un plankumiem, jo āda kompensē dehidrāciju, ražojot vairāk sebuma. Mitrinātāji iesūcas uzreiz, un uzklātie tonējošie krēmi dienas laikā var kļūt plankumaini un nelīdzeni.

    Risinājums: mitrinātāji un serumi, visi produkti ar mitrinošām vielām, kas piesaista un saglabā ūdeni.

    Ko darīt, ja āda ir sausa UN dehidrēta?

    Diemžēl āda vienlaikus var būt gan sausa, gan dehidrēta. Lai arī cēloņi ir dažādi (sausai ādai trūkst eļļas, dehidrētai ādai trūkst ūdens), simptomi bieži vien var sakrist, tāpēc ir sarežģīti tos atšķirt. Abi apstākļi var radīt sasprindzinājumu un likt ādai izskatīties blāvai. Tomēr šeit ir nelielas atšķirības.

    • Sausa āda neabsorbē ādas kopšanas līdzekļus ātri, un bieži vien rodas kairinājums.
    • Dehidrēta āda uzreiz uzsūc izmantotos produktus, un jūsu grims dienas laikā kļūst nevienmērīgs.

    Kā iegūt veselīgu ādu?

    Zelta likums, kas attiecas uz abu ādas stāvokļu uzlabošanu: savā ikdienas rutīnā nelietojiet minerāleļļu (Paraffinum liquidum), silikonus, glicerīnu un propilēnglikolu, jo šīs sastāvdaļas dehidrētas ādas sajūtu padarīs vēl sliktāku un sausā āda kliegs pēc palīdzības. Tā vietā meklējiet spēcīgus mitrinātājus, kas piesaista mitrumu! Hialuronskābe, alveja, vegāniskie zīda polipeptīdi, ziedu skābes, sarkanās aļģes, Rosa centifolia ekstrakts – visi ir atrodami D’DIFFERENCE produktos.

    Veselīgai ādai nepieciešams gan ūdens, gan eļļa, tāpēc mēs, D’DIFFERENCE, ticam slāņu veidošanai – ūdens slāņi mitrināšanai (toniki un serumi), emulsijas un krēmi līdzsvarotai mitrināšanai un barošanai. Paturot to prātā, mūsu ķīmiķu komanda ir radījusi 5D ENERGY BACK FACE SERUMU un 5D POWER BACK SEJAS EĻĻU, kas paredzēti sausas, dehidrētas, nobriedušas un problemātiskas ādas ikdienas kopšanai.

    Sausai ādai – 5D Power Back sejas eļļa

    Par sejas eļļām jāatzīmē, ka to spēcīgā puse ir ādas barošana. Sausa un barības vielām nabadzīga āda ir ļoti spītīga. Tā mēdz būt apsārtusi, ir raupja, lobās, un pēc saskares ar ūdeni ir raupjuma sajūta.

    Sejas eļļas zvaigžņotās sastāvdaļas:

    • Auksta spieduma mežrozīšu eļļa atjaunojošām īpašībām.
    • Retinols novecošanas pazīmju, hiperpigmentācijas, saules bojājumu un rētu mazināšanai.
    • Lupīnas sēklu ekstrakts, kas palielina elastību un modelē sejas kontūras.
    • Abesīniešu eļļa un šī eļļas esteri baro un mitrina.
    • Lupīnas un kviešu dīgstu eļļas antioksidantu un DNS aizsardzībai.

    Kad nepieciešama eļļa?

    Noteikti tad, ja āda ir sausa un saspringta, jutīga un trausla, ar redzamām novecošanas pazīmēm – tvirtuma zudumu un saules radītiem bojājumiem. Šī eļļa ir īsta inovācija, jo papildus barojošām, atjaunojošām un atsvaidzinošām īpašībām tai ir arī mitrinošas īpašības. LIETOŠANAS PADOMS: lai gūtu maksimālu labumu no ādas kopšanas rutīnas, mēs iesakām uzklāt sejas eļļu uz ādas PIRMS krēma lietošanas.

    Dehidrētai ādai – 5D Energy Back sejas serums

    Serumi paaugstina ādas mitruma līmeni, tādējādi samazinot lieko taukainību, jutīgumu un pat pūtītes. Serums ir nepieciešams ikvienam, jo ādā vienmēr ir pārāk maz mitruma.

    Seruma varoņi ir:

    • 4 dažādu molekulāro lielumu hialuronskābes – mitruma magnēti, padarot ādu piesātinātu un mitrinātu.
    • 5% niacinamīds – izgaismo ādu un regulē tauku veidošanos.
    • Augu cilmes šūnu ekstrakts stimulē šūnu atjaunošanos un kolagēna ražošanu.
    • Rosa centifolia ziedlapiņu ekstraktam piemīt nomierinošas īpašības.
    • Vara polipeptīdi palīdz atjaunot šūnas un cīnīties pret novecošanu.

    Kad nepieciešams serums?

    Noteikti tad, ja krēms ļoti ātri uzsūcas, bet āda joprojām ātri kļūst spīdīga. Kad nepārtraukti jūtat nepilnības, kā arī redzamas ādas novecošanas pazīmes. Serums ir nepieciešams, arī lai kontrolētu sebuma veidošanos. Seruma pamatā ir ūdens, kas sastāv tikai no aktīvajām sastāvdaļām, ūdens un konservanta. Tas ir līdzeklis, kas ātri atrisina dehidrētas ādas problēmas.

    Abiem produktiem ir svarīgi ļaut iesūkties un pēc tam uzklāt uz ādas nākamo produktu. Ir grūti noteikt precīzu uzsūkšanās laiku, jo mēs visi esam unikāli, taču vislabāk uzgaidīt 3–5 minūtes. Ja redzat, ka produkti sāk uzklāties uz ādas, pagariniet šo iedarbības laiku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē