• Liellopa krūtiņa ar dzērveņu mērci

    Vietējais top!
    4. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Bļodiņā samaisa kūpinātu papriku, Kajennas piparus, sāli, brūno cukuru, ķiploku pulveri, sīpolu pulveri un piparus – šis būs garšvielu maisījums cepetim.
    • Cepešpannā ar ieklātu foliju vienu otram blakus liek liellopa krūtiņas gabalus.
    • Pārlej ar olīveļļu un pārber ar garšvielu maisījumu. Visu kārtīgi ierīvē gaļā no abām pusēm. Cieši nosedz ar foliju.
    • Cep cepeškrāsnī 160 grādos aptuveni trīs stundas vai līdz gaļa ir mīksta.
    • Katliņā lej ūdeni, liek cukuru, dzērvenes, citrona sulu, krustnagliņu. Vāra 15 minūtes.
    • Pasniedz ar dzērveņu mērci un rozmarīnu.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē