• Lidl Lupilu – zelta standarts mazulim

    Reklāmraksts
    8. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mammas un tēti saviem bērniem izvēlas vislabāko – vai tās būtu autiņbiksītes, higiēnas preces, pārtika vai apģērbs. Lidl privātais preču zīmols Lupilu iepriecinās ikvienu vecāku, jo visas mazuļa komfortablai augšanai nepieciešamās preces top pēc Lidl pasūtījuma. Un tas nozīmē vienmēr augstu kvalitāti par pieejamu cenu.

    Lupilu piedāvā kvalitatīvas, viegli kopjamas un mazuļiem drošas preces, turklāt zīmols gadu gaitā tiek uzlabots un papildināts, tādējādi nodrošinot mūsdienu vecāku prasībām atbilstošus produktus. SKDS veiktā aptauja liecina, ka vecāki, kuriem ir bērni līdz triju gadu vecumam, visvairāk naudas tērē apģērbam (69%), autiņbiksītēm (69%) un apaviem (42%). Visas šīs un vēl daudzas citas preces atradīsiet Lidl veikalos. Lūk, daži piemēri, kas ir svarīgi vecākiem un ko piedāvā Lidl Lupilu!

    • 30% vecāku pirmajām zīdaiņu drēbītēm gatavi tērēt līdz 50 eiro. Ar prieku ziņojam, ka, izvēloties Lupilu, šajā summā iekļausies arī autiņbiksītes un zīdaiņa kopšanas līdzekļi.
    • 24% vecāku bērnu drēbītes un produktus pērk lielveikalos, 43% – specializētajos veikalos, bet 17% – second hand veikaliņos.  Apliecinām, ka Lidl lielveikalā nopirksiet augstas kvalitātes zīdaiņu drēbītes par labāko iespējamo cenu.
    • 40% vecāku, kuriem ir bērni līdz triju gadu vecumam, autiņbiksītēm mēnesī tērē līdz 30 eiro, bet 35% – līdz 50 eiro. Izvēloties Lupilu kvalitatīvās autiņbiksītes, saņemsiet vismaz divus ieguvumus – sausu dupsīti mazulim un ģimenes maciņam draudzīgus tēriņus.
    • 61% vecāku būtiska ir auduma kvalitāte, bet tikai 11% svarīgi, lai produktam būtu eko sertifikāts. Mūsu labā ziņa – visi Lupilu izstrādājumi atbilst GOTS un OEKO-TEX starptautiskajiem kvalitātes standartiem. Pirms produkti nonāk veikalā, tos testē gan Lidl kvalitātes kontroles komanda, gan neatkarīgi eksperti. Visi Lupilu produkti marķēti ar īpašām etiķetēm, kas ļauj pārbaudīt preces ceļu no rūpnīcas līdz pat plauktam. Tas nozīmē, ka preces ražošanas laikā ir izstrādāta katra detaļa un izpildītas visas bioloģiska un kvalitatīva produkta prasības.
    • 53% vecāku ļoti svarīga, bet 39% drīzāk svarīga ir preces cena. Lupilu – tā vienmēr ir augsta kvalitāte par labāko cenu!

    Lupilu – no dzimšanas brīža

    Autiņbiksītes

    Vienmēr sauss dupsītis! Lupilu mīkstās autiņbiksītes ir īpaši plānas un labi uzsūc mitrumu, nepieļaujot noplūdes, tāpēc mazuli nekas nenovērsīs no veselīgas augšanas un pasaules izzināšanas. Autiņbiksītes ir dermatoloģiski pārbaudītas un lieliski piemērotas jaundzimušo maigajai un jutīgajai ādai, sākot ar pirmo dzīves dienu. Autiņbiksīšu iepakojumi ir ērti pārnēsājami un kompakti – tos būs viegli paņemt līdzi ceļā.

    Higiēnas preces

    Prieks vannoties! Lupilu higiēnas un kosmētikas preces – ekoloģiskas ziepes, autiņbiksīšu krēmi, zīdaiņu ādas un matu kopšanas līdzekļi, vannas putas, ķermeņa krēmi, zobu pastas un citas mazuļa aprūpei nepieciešamās lietas – ir veidotas rūpīgi, bez papildu krāsvielām, aromatizatoriem un mīkstinātājiem. To apstiprina īpašs marķējums, kas norāda, ka šie produkti ir Vācijas Alerģijas un astmas asociācijas (www.daab.de) pārbaudīti un rekomendēti mazuļu maigajai ādai.

    Zīdaiņu pārtika

    Gardi un veselīgi! Lidl bērnu pārtiku un piena maisījumus pārsvarā ražo Vācijā, Apvienotajā Karalistē un Amerikas Savienotajās Valstīs. Zīdaiņu pārtika un biezeņi ir ekoloģiski – to apliecina zaļā zīme uz iepakojuma.

    Rotaļlietas

    Izziņas prieks! Lidl Vācijā sadarbojas ar vecmātēm, kuras pārbauda dažādu preču un produktu kvalitāti. Tā 100 vecmātes pārbaudīja bērnu rotaļu gultiņu ar dzīvnieciņiem un piešķīra precei kopējo vērtējumu – ļoti labi.

    Kvalitatīvi un ērti apģērbi

    Komforts un kvalitāte – tas ir galvenais, ko vecāki vēlas redzēt mazuļu apģērbā. Lupilu piedāvā kvalitatīvus zīdaiņu apģērbus un bērnu drēbītes – jaukas un mīkstas pidžamiņas, bodijus, T krekliņus, ērtas bikšeles un citus apģērbus, kā arī apavus.

    Visus apģērbus var iedalīt pēc dzimuma: meitenēm, zēniem un unisex modeļi; pēc sezonas: vasara, starpsezona, ziema, ieskaitot virsdrēbes; pēc mērķa: valkāšanai ikdienā vai dažādos svinīgos pasākumos; atbilstoši vecumam: no jaundzimušajiem līdz pusaudžiem. Lupilu preces izceļas ar dažādu stilu un krāsu dažādību!

    Lupilu apģērbi ir ražoti, lai saudzētu pat visjutīgāko ādu un lai mazuļi apģērbā nesvīstu un nesaltu, bet vienmēr būtu pareizā temperatūrā. Lupilu apģērba ražošanā neizmanto ķīmiskos pesticīdus. Galvenokārt visi apģērbi ražoti no tīras un veselīgas kokvilnas, bet bērnu apakšveļa – tikai no kvalitatīvas kokvilnas. Virsdrēbju ražošanā mēdz izmantot dažādus materiālus, taču saskaņā ar Lupilu standartu tiem jābūt labi elpojošiem un ūdensnecaurlaidīgiem.

    Lupilu apģērbus ražo no biežai lietošanai piemērotiem materiāliem, un tiem ir funkcionālas aizdares, kas nodrošina ērtāku ikdienu gan mazulim, gan vecākiem.

    Reklāmraksts sadarbībā ar Lupilu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē