• Latvijas Jūras medicīnas centrs atver modernu Sievietes veselības klīniku

    Reklāmraksts
    20. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Latvijas Jūras medicīnas centrs ir piemērotākā vieta, kur rūpēties par veselību un uzlabot savas dzīves kvalitāti. Šī ir lielākā privātā ārstniecības iestāde Latvijā, kur augsti kvalificēti ārsti ar visjaunākajām medicīnas iekārtām spēj nodrošināt kvalitatīvu un efektīvu veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu vienuviet.

    Lai vēl vairāk paplašinātu piedāvāto pakalpojumu klāstu, Latvijas Jūras medicīnas centrā tika atvērta moderna Sievietes veselības klīnika.

    Par Sievietes veselības klīniku stāsta klīnikas vadītājs ginekologs Antons Babuškins un ginekoloģes Iveta Gražule un Gunta Dāle.

    Sievietes veselības klīnika jebkurai sievietei nodrošina visu nepieciešamo veselības aprūpes pakalpojumu klāstu – no regulāras ginekoloģiskās apskates un diagnostikas līdz pat ķirurģiskai ārstēšanai un specializētiem ginekoloģijas pakalpojumiem grūtniecēm un meitenēm.

    Ginekoloģiskās konsultācijas

    Ginekologa apmeklējums profilakses nolūkos būtu jāveic vismaz vienu reizi gadā. Sievietes veselības klīnikā ir pieejamas gan profilaktiskas, gan specifiskas konsultācijas par jebkuru ar veselības aprūpi saistītu jautājumu.

    Veselības pārbaude un diagnostika

    Sievietes veselības klīnika piedāvā visas iespējamās diagnostikas metodes, kādas pasaulē šobrīd ir pieejamas ambulatorā iestādē, tajā skaitā datortomogrāfiju, magnētisko rezonansi un mamogrāfiju, lai laikus atklātu dažādas patoloģijas, ieskaitot krūts vēzi – visbiežāko onkoloģisko slimību sievietēm.

    Veselības aprūpes pakalpojumi grūtniecības laikā

    Augsti kvalificēti ārsti parūpēsies par sievietēm visā grūtniecības laikā.

    Sievietes veselības klīnikā praktizē arī augsti kvalificētas un pieredzējušas vecmātes, kas palīdzēs pirmsdzemdību periodā un pēdējās grūtniecības nedēļās veiks kardiotokogrāfiju – augļa sirds ritma monitoringu, kas atspoguļo augļa labsajūtu.

    Veselības aprūpe pēc dzemdībām

    Pēc dzemdībām sievietes bieži saskaras ar dažādām problēmām iegurņa pamatnes muskuļu darbībā. Sievietes veselības klīnikā praktizē sertificētas fizioterapeites, kuras, izmantojot efektīvu metodi – Biofeedback terapiju –, specializējas urīna nesaturēšanas problēmu ārstēšanā un iegurņa pamatnes muskuļu vingrināšanā un stiprināšanā.

    Ķirurģija un ārstēšana

    Sievietes veselības klīnikā ne tikai ir pieejama ambulatorā palīdzība, bet arī iespējams veikt dažādu sarežģītības pakāpju ķirurģisko ārstēšanu.

    Ginekoloģijas pakalpojumi meitenēm

    Sievietes veselības klīnikā praktizē arī sertificēts bērnu ginekologs, kurš nodrošina veselības aprūpes pakalpojums arī meitenēm.

    Pārbaudi savu veselību – piesakies konsultācijai un uzlabo savas dzīves kvalitāti!

    AS Latvijas Jūras medicīnas centrs

    Profesionalitāte un individuāla pieeja

    • Tālrunis pierakstam: 67 889 000
    • E-pasts: [email protected]
    •  https://www.ljmc.lv

    Patversmes iela 27, Rīga

    Facebookhttps://www.facebook.com/LJmedicinascentrs
    YouTubehttps://www.youtube.com/user/LJmedicinascentrs

     

     

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē