• Laserline kolonnu radiatori zemas temperatūras sistēmās

    Reklāmraksts
    1. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lielisks piemērs tradīciju apvienošanai ar mūsdienīgumu ir Vogel & Noot Laserline kolonnu radiatori, kuri izcili sader ar zemas temperatūras siltuma avotiem.

    Kopš kolonnu radiatoru izmantošanas telpu apsildei ir pagājuši vairāk nekā 150 gadi. Kopš tā laika pašās instalācijās daudz kas ir mainījies. Viena no mūsdienu centrālās apkures iekārtu īpatnībām ir to darbība zemas temperatūras režīmā. Šādam risinājumam ir daudz pozitīvu aspektu.  Lielākais ieguvums no šādām iekārtām ir siltuma komforta uzlabošana. Situācijā, kad radiatora temperatūra būtiski neatšķiras no cilvēka ķermeņa temperatūras, tā klātbūtne nav jūtama. Mūsdienu centrālapkures iekārtas vairumā gadījumu izmanto zemas apkures temperatūras un mēs arvien vairāk izmantojam modernus siltuma avotus, piemēram, kondensācijas gāzes katlus un siltumsūkņus.  Abi šie risinājumi strādā zemās temperatūrās, un šādos apstākļos tie sasniedz visaugstāko efektivitāti.

    Zemas temperatūras siltuma avotu pieaugošā popularitāte liek izmantot sildītājus, kas efektīvi pārnesīs siltumenerģiju uz telpu un cilvēkiem, kas tajā uzturas. Tas ir svarīgi, jo siltuma parametru pazemināšana ietekmē jaudu, ko sildītājs var radīt. Arvien svarīgāks kļūst arī veids, kādā sildītājs pārvada siltumu. Apkure sitēmās ar augstu siltumnesēja temperatūru siltums uz telpu galvenokārt tiek pārnests ar konvekcijas palīdzību, kad siltumnesēja parametri tiek pazemināti, siltuma izstarošanas nozīme kļūst arvien svarīgāka. Laserline kolonnu radiatoru konstrukcijā tiek izmantotas caurules ar D profilu, kur saplacinātā daļa ir vērsta uz telpu. Tādejādi siltuma pārneses laukums ir lielāks un izstarošanas jauda efektīvāka. Pats nosaukums Laserline definē arī tehnoloģiju, kas tiek izmantota radiatoru ražošanā. Visi savienojumi tiek metināti ar lāzera staru paīldzību un šādas šuves ir praktiski neredzamas.

    Laserline radiatoru klasiskā segmentētā konstrukcija, atsaucoties uz senākajiem čuguna modeļiem, ir lieliski piemērota gan klasiskos, gan loft interjeros vai telpās ar minimālisma dizainu.

    LASERLINE radiatori ir pieejami plašā izmēru diapazonā, kas dod iespēju pasūtīt radiatoru nestandarta augstumos un platumos ar precizitāti līdz 1mm. Pielāgojoties atsevišķiem izmēriem un neparastām telpu formām, kolonnas var savienot leņķī vai pusloka veidā.

    Visi LASERLINE radiatori ir pieejami 71 krāsā no mūsu paletes un vēl 3 īpašās krāsās (lakots tērauds, patinēta bronza un varš).

    Uzzini vairāk šeit.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē