- Pagatavo kraukšķi desertam, sajaucot visas sastāvdaļas. Liek ledusskapī, kamēr gatavo pārējo.
- Saldētos ķiršus atlaidina, notecina, sajauc ar kļavu sīrupu vai cukuru, kanēli, rīvētu citrona miziņu, vaniļas ekstraktu un sāli.
- Cieti izšķīdina trijās ēdamkarotēs ķiršu sulas, pievieno ķiršu maisījumam.
- Liek nelielā cepamtraukā, pārlaista kausētu sviestu, pārdrupina pagatavoto auzu pārslu maisījumu.
- Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 30–40 minūtes, līdz virsa ir apcepusies zeltaina, kraukšķīga un ķirši gar malām burbuļo.
- Padzesētu pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu deserta trauciņos.
Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.