• Ķiršu deserts ar kraukšķi

    Hortex recepte
    26. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ginta Vītola
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Pagatavo kraukšķi desertam, sajaucot visas sastāvdaļas. Liek ledusskapī, kamēr gatavo pārējo.
    • Saldētos ķiršus atlaidina, notecina, sajauc ar kļavu sīrupu vai cukuru, kanēli, rīvētu citrona miziņu, vaniļas ekstraktu un sāli.
    • Cieti izšķīdina trijās ēdamkarotēs ķiršu sulas, pievieno ķiršu maisījumam.
    • Liek nelielā cepamtraukā, pārlaista kausētu sviestu, pārdrupina pagatavoto auzu pārslu maisījumu.
    • Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 30–40 minūtes, līdz virsa ir apcepusies zeltaina, kraukšķīga un ķirši gar malām burbuļo.
    • Padzesētu pasniedz ar putukrējumu vai saldējumu deserta trauciņos.

    Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē