• Kas ir PLŪKT tējas veikals?

    Reklāmraksts
    29. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    PLŪKT ir unikāls Latvijas tējas zīmols, kas piedāvā izcilas kvalitātes tējas no dabīgām, ar rokām plūktām zālēm. Zīmola nosaukums PLŪKT (angļu valodā «to pluck») atsaucas uz tējas plūkšanas procesu, kas ir rūpīgs un cieši saistīts ar dabas cikliem. PLŪKT tējas veikala filozofija balstās uz ilgtspējību un cieņu pret dabu, kas atspoguļojas visos ražošanas posmos.

    Tējas piedāvājums un daudzveidība

    PLŪKT tējas veikals piedāvā plašu tēju klāstu, kas apmierinās pat visprasīgāko tējas cienītāju. Sortimentā ietilpst gan klasiskie zāļu tēju maisījumi, gan inovatīvas garšu kombinācijas.

    Klasiskās zāļu tējas

    No klasiskā tējām, ko piedāvā PLŪKT tējas nams, jāizdala:

    • Piparmētru tēja – pazīstama ar savu atsvaidzinošo un nomierinošo efektu;
    • Kumelīšu tēja – lieliski piemērota relaksācijai un miega uzlabošanai;
    • Liepu ziedu tēja – piemērota saaukstēšanās simptomu mazināšanai un imunitātes stiprināšanai.

    Inovatīvas garšu kombinācijas

    Tiek piedāvātas arī dažādas garšu kombinācijas, kur atsevišķi jāizdala:

    • SUMMER EVENING jeb “Vasaras vakars” auksti brūvējama tēja – garajām vasaras dienām un īsajiem, bet siltajiem un aromātiskajiem vakariem;
    • Auksti brūvējama tēja NORDIC MORNING jeb “Ziemeļu rīts” -  iespēja dažādot ikdienas antioksidantu uzņemšanu un piešķirt papildus vērtību un garšu dzērienam;
    • Vakara tēja WHITE NIGHT – apvieno Ziemeļu savvaļas pļavu un mežu aromātiskākos augus, piedāvājot bagātīgu garšu buķeti un saldu pēcgaršu.

    Ilgtspējīga ražošana un ekoloģija

    PLŪKT tējas veikals īpašu uzmanību pievērš ilgtspējīgai ražošanai un ekoloģijai. Visas tējas tiek audzētas bioloģiski tīros apstākļos, bez ķimikālijām un pesticīdiem. Plūkšana notiek ar rokām, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un minimālu ietekmi uz vidi.

    Zīmols izmanto videi draudzīgus iepakojumus, kas ir bioloģiski noārdāmi vai pārstrādājami. Tas ir svarīgs solis ceļā uz atbildīgu un ilgtspējīgu patēriņu. PLŪKT iepakojumi ir arī estētiski pievilcīgi, kas padara tos par lielisku dāvanu izvēli.

    PLŪKT tējas veikala meistarklases

    PLŪKT tējas veikals rīko meistarklases, kurās dalās savās zināšanās par tēju, atklāj Ziemeļu augus, kas ievākti Latvijas pļavās un mežos, un parāda, kā pagatavot nevainojamu tasi tējas.  Ziemeļu tējas meistarklase ir ne tikai par tējas gatavošanu, bet arī dziļāku izpratni par dabas vērtībām. Mācoties par tējas augiem un to īpašībām, tiek iegūtas jaunas zināšanas, kas noderēs gan ikdienā, gan īpašos dzīves brīžos.

    Piedzīvot Ziemeļu tējas rituālu var PLŪKT tējas veikalā Praulienā, Madonas novadā. Šis burvīgais tējas nams atrodas vidē, kurā valda miers un daba. Apkārt esošās maģiskās pļavas, senie koki un putnu dziesmas radīs ideālu fonu tējas baudīšanai.

    PLŪKT tējas veikals internetā

    PLŪKT tējas veikals piedāvā ērtu tiešsaistes iepirkšanās platformu, kurā var atrast plašu tēju klāstu. Veikala mājas lapa ir lietotājam draudzīga un nodrošina vieglu navigāciju, lai katrs klients varētu ātri un ērti atrast sev nepieciešamo produktu. Ienāciet www.plukttea.com un pārliecinieties par to paši!

    PLŪKT tējas veikals ir ne tikai vieta, kur iegādāties augstas kvalitātes tējas, bet arī vieta, kas veicina ilgtspējīgu dzīvesveidu un cieņu pret dabu. Ar plašo tēju klāstu, ilgtspējīgu ražošanu un lielisku klientu apkalpošanu, PLŪKT ir izcils tējas zīmols, ko noteikti ir vērts izmēģināt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē