• Jaunais fiziskais erotisko preču veikals YesYes.lv piedāvās ne tikai seksa rotaļlietas, bet arī mācīs, kā mīlēties

    Reklāmraksts
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Rotaļīgas, uzmanību piesaistošas un pat nedaudz divdomīgas reklāmas, kvalitatīvas seksa rotaļlietas un personīga uzmanība klientiem ir tikai daži no aspektiem, kas liek klientiem apmeklēt Fantazijos.lt veikalus Lietuvā. Un kopš 10. jūnija erotisko preču veterāni aicina Latvijas iedzīvotājus turpināt rotaļāties – un ne tikai – jo Rīgā tika atvērts pirmais YesYes.lv veikals. Tas sola, ka, ienākot pa durvīm, pircēji atradīs ne tikai pieaugušo rotaļlietas, bet arī BDSM darbnīcu un īpaši pieaugušajiem paredzētu ballīšu telpu.

    Viens no lielākajiem erotisko preču veikaliem

    Jaunais fiziskais veikals sola pārsteigt pircējus ne tikai ar plašo pieaugušo preču klāstu, bet arī ar savu izmēru. Tā platība ir vairāk nekā 100 kvadrātmetri, kas to padara par otru lielāko erotisko preču veikalu Latvijā.

    «Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu – no seksīgas apakšveļas līdz erotiskām rotaļlietām. Papildus tam mēs piedāvājam arī pieredzi. Tāpēc mums vajadzēja ne tikai telpas, kas būtu ērtas klientiem, bet arī vēlējāmies, lai telpās būtu atsevišķa istaba, kurā cilvēki varētu izklaidēties. Šajā telpā cilvēki varēs rīkot vecpuišu, vecmeitu un citas ballītes. Šajās ballītēs klienti varēs uzzināt par baudas anatomiju, par to, kuras lietas darbojas, kuras ne un kāpēc. Klienti varēs uzzināt arī par seksa rotaļlietu vēsturi un to, kā tās izmantot, lai gūtu maksimālu baudu. Šo ballīšu programma ir ļoti dinamiska, tāpēc tās būs ne tikai izglītojošas, bet arī jautras, un tajās būs arī stand-up komēdijas elementi,» stāsta Povilas Klusaitis.

    YesYes.lv sola vēl vairāk pārsteigumu – klientiem, kas šeit ieradīsies, drīzumā būs iespēja apmeklēt pikantus BDSM seminārus, kurus vadīs pieredzējuši praktizētāji. Būs vieta arī pieticīgākiem klientiem, kuri varēs saņemt individuālas pāru konsultācijas atsevišķā telpā, kur speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotākās seksa rotaļlietas.

    «Šis fiziskais veikals ļaus mums sniegt katram klientam nepieciešamo pieredzi, kas nebūtu iespējams tikai tiešsaistes veikalā. Esam novērojuši, ka iepirkšanās tiešsaistē nav domāta visiem – daži cilvēki vēlas pieskarties precēm un redzēt tās. Un tas ir normāli, jo erotisku produktu ir grūti novērtēt tikai pēc attēla. Mēs pārdodam intīmpreces, tāpēc pieskāriens vienmēr ir ļoti svarīgs. Citiem ir ļoti svarīgi aprunāties, konsultēties, un fizisks veikals ļaus mums apmierināt arī šo vajadzību. Mums nav nekā patīkamāka kā dzirdēt no klientiem, ka viņi ir ieguvuši kaut ko tādu, kas ir pārspējis visas viņu cerības,» smaida Povilas Klusaitis

    Māciet to, ko jums nemācīja vecāki

    Viņš piebilst, ka viņu komandas lielākā priekšrocība ir tā, ka tās dalībnieki ir jauni, drosmīgi un nebaidās pārkāpt normas. Tāpēc viņi nebaidās veikt pārmaiņas gan iepriekšējā, gan jaunajā veikalā.

    «Mēs uzaugām laikā, kad sekss gandrīz nepastāvēja – mēs nesaņēmām nekādu seksuālo izglītību, kad tā mums bija visvairāk vajadzīga. Un mēs vēlamies to mainīt. Mūsu komanda uzskata, ka bauda ir cilvēka tiesības, nevis privilēģija. Mēs to darām, palīdzot katram klientam izprast cilvēka anatomiju, skaidrojot, kā viss darbojas un kā sasniegt lielāku baudu,» viņš skaidro.

    Kā norāda Povilas Klusaitis, šo mērķi palīdz sasniegt daudzu gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas nozarē, kā arī plašais produktu klāsts visās kategorijās.

    «Mēs sekojam līdzi nozares jaunumiem un tendencēm un, tiklīdz tirgū parādās jauni produkti, iepazīstinām ar tiem savus klientus. Tas ir nepārtraukts process, jo erotiskā industrija mainās, attīstās un pielāgojas. Un mēs novērojam savus klientus un viņu pirkšanas paradumus, lai redzētu, kas viņiem patīk un kas nē. Kad runa ir par pārdošanu, klients ir labākais skolotājs,» saka YesYes.lv.

    Seksa rotaļlietas vairs nav tabu

    Runājot par to, ko klienti viņiem ir iemācījuši šo gadu laikā, viņš ir gandarīts, ka vairāk nekā desmit gadu laikā cilvēku attieksme pret seksa rotaļlietām ir sākusi mainīties – par tām vairs nav jārunā čukstus.

    «Pirms 10–15 gadiem pat erotisko preču veikalos bija diezgan dīvaini runāt ar klientu par intīmām tēmām – visi zināja, kā nodarboties ar seksu un ko darīt ar seksa rotaļlietām. Tomēr sekss nav sinonīms baudai vai orgasmam, tāpēc gadu gaitā klienti ir sākuši saprast atšķirību un iemācījušies par to runāt atklātāk. Un mēs esam sapratuši, kas viņiem ir nepieciešams, – piemēram, no klientiem esam uzzinājuši, ka ne visas sievietes piedzīvo orgasmu, īpaši, ja nodarbojas tikai ar vaginālu dzimumaktu. Tāpēc mēs sākām meklēt risinājumus mūsu klientēm sievietēm – gan sortimentā, gan informācijas ziņā. Mēs vēlamies, lai ikviena zinātu, kādas seksa rotaļlietas un paņēmieni viņām ir vispiemērotākie un ko nozīmē piedzīvot galvu reibinošu kulmināciju,» stāsta Povilas Klusaitis.

    Vienlaikus viņš ir gandarīts, ka visa erotiskā industrija pielāgojas klientu vajadzībām. Pēc viņa teiktā, ja agrāk lielākā daļa rotaļlietu bija paredzētas vīriešiem un pēc tam sievietēm, tad tagad pāri var izbaudīt produktus, kas paredzēti abu baudai. 

    Fiziskais veikals «YesYes.lv», kas nupat ir atvēris savas durvis, apmeklētājus sagaida katru dienu no plkst. 11.00 līdz 19.00 Aleksandra Čaka ielā 39A, Rīgā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē