• Izvēlēties koferi nākamajam ceļojumam

    Reklāmraksts
    8. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    No vienas puses, ir pieejami viegli un izturīgi koferi, kas paredzēti ērtai ceļošanai, no otras puses, sastopamies ar lētākiem variantiem, kas varbūt izskatās pievilcīgi, bet ātri zaudē savu funkcionalitāti un izskatu. Šajā ierakstā aplūkosim, kā atšķirt kvalitatīvu čemodānu no ne tik izturīga modeļa un kāpēc tavs nākamais koferis būtu jāizvēlas ļoti rūpīgi, ņemot vērā gan tā dizainu, gan praktiskumu.

    https://220.lv/lv/koferi

    Aviokompāniju prasības

    Kofera izvēlē pirmā lieta, kas jāņem vērā, ir aviokompānijas prasības rokas un nododamās bagāžas izmēriem. Katrai aviokompānijai ir savi izmēru un svara ierobežojumi, tāpēc pirms lidojuma ir jāpārliecinās, kādu īsti koferi vajadzētu pirkt, lai atbilstu šīm prasībām. Tas novērsīs papildus izdevumus par pārsniegtu bagāžas limitu.

    Lielākoties, salona koferim jābūt mazākam par 55×40×20 cm. Tomēr dažas aviokompānijas var pieļaut nelielas atšķirības. Visdrošākais variants būtu izvēlēties mazākā izmēra koferi, kuru pieļauj kāda no Jūsu iecienītākajām aviokompānijām.

    Ceļojuma ilgums

    Ceļojuma ilgums ir nākamais būtiskais faktors kofera izmēra izvēlē. Īsiem ceļojumiem, piemēram, nedēļas nogales atpūtai, sevišķi uz siltākām vietām, noteikti pietiks ar salona koferi. Tam jābūt pietiekami ietilpīgam dažu dienu apģērbam un personiskajām lietām.

    Garākiem ceļojumiem vai tad, ja plānojat ņemt līdzi daudz suvenīrus, ēdienus, dzērienus, labāka izvēle būtu lielizmēra koferis. Šie koferi nodrošina vairāk vietas mantu iepakošanai, taču jāņem vērā, ka tos būs nepieciešams reģistrēt kā nododamo bagāžu, kas var prasīt papildus izmaksas.

    Personiskās vajadzības

    Katram ceļotājam ir savas personiskās vajadzības un ieradumi, kas ietekmē bagāžas izmēru. Ja esat cilvēks, kurš nevar iztikt bez plaša garderobes klāsta pat īsos ceļojumos, tad lielizmēra koferis var būt nepieciešams pat nedēļas nogalei.

    Tiem, kuri dod priekšroku minimālismam un spēj iepakot tikai visnepieciešamāko, salona koferis var kalpot pat divu nedēļu garumam. Svarīgi ir efektīvi izmantot pieejamo vietu un izvairīties no lieku mantu līdzi ņemšanas.

    Izvēloties koferi, jums jāapsver ne tikai pašreizējais ceļojums, bet arī nākotnes plāni. Universāls variants var būt vidēja izmēra koferis ar paplašināšanas iespēju, kas piemērots gan īsiem, gan ilgtermiņa ceļojumiem.

    Atcerieties, ka pareizi izvēlēts koferis padarīs jūsu ceļojumu ērtāku un bezrūpīgāku. Tāpēc rūpīgi apsveriet visus minētos aspektus un izdarat apdomīgu izvēli.

    Bērnu koferi – https://220.lv/lv/koferi/f/all/bernu-koferi

    Polipropilēna koferi

    Polipropilēns ir izturīgs materiāls. Tas nodrošina augstu aizsardzības līmeni mantām. Šie koferi ir īpaši piemēroti ceļotājiem, kuriem nepieciešama maksimāla pretestība pret triecieniem un skrāpējumiem.

    Polipropilēna koferi parasti ir vieglāki nekā ABS koferi. Tas ir svarīgi, lai ietaupītu uz bagāžas svara ierobežojumiem aviokompānijās. To dizains bieži vien ir moderns un pieejams dažādās krāsās.

    ABS koferi

    ABS materiāls ir izturīgs pret triecieniem. Koferi, kas izgatavoti no šī materiāla, arī piedāvā augstu aizsardzības līmeni. Lai gan ABS koferi var nebūt tik viegli kā polipropilēna, tie joprojām piedāvā labu aizsardzību par zemāku cenu.

    ABS koferiem ir spēja absorbēt triecienus, samazinot risku, ka mantas tiks bojātas. Tiesa, šie koferi var saskrāpēties vieglāk nekā citu veidu koferi.

    Auduma koferi

    Auduma koferi ir elastīgi. Tie piedāvā papildus iespēju iepakot vairāk mantu. Šis ir liels plus ceļotājiem, kuriem nepieciešams pielāgoties dažādam bagāžas apjomam.

    Turklāt auduma koferiem bieži vien ir papildus kabatas ārpusē, kas ļauj vieglu piekļuvi bieži nepieciešamajiem priekšmetiem.

    Izturība un ilgmūžība

    Materiāla izvēle ietekmē kofera izturību un ilgmūžību. Polipropilēna un ABS koferi parasti kalpo ilgāk neką auduma koferi. Tomēr auduma koferiem var būt papildus funkcijas, kas kompensē to ātrāku nolietojumu.

    Izvēloties koferi, svarīgi apsvērt ceļošanas biežumu un veidu. Biežiem un aktīviem ceļotājiem varbūt vajadzētu investēt izturīgākā materiālā. Retos ceļojumos var izvēlēties ekonomiskus variantus ar zināmu kompromisu izturībā.

    Koferi un ceļojuma somas 220.lv interneta veikalā no Samsonite (https://220.lv/lv/koferi/f/samsonite ), Wenger, Wings, Thule u.c. uzticamiem zīmoliem. Mūsu katalogā Jūs gaida plaša izvēle un īpaši izdevīgas cenas – čemodāni, kas piemēroti rokas bagāžai, vidējā vai lielā izmēra modeļi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē