• Izbaudi lielisko lietošanas pieredzi ar Oclean X Pro Elite elektrisko zobu birsti

    Reklāmraksts
    16. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Oclean X Pro Elite ir soniskā zobu birste, kas spēj aizsniegt tādas mutes dobuma vietas, ko ir grūti izdarīt ar parasto zobu birsti. Tā spēj ļoti efektīvi noņemt zobu aplikumu un ēdiena pārpalikumus, kā arī samazina gan gingivītu, gan iespēju attīstīties citām smaganu slimībām.

    Kas ir Oclean X Pro Elite elektriskā zobu birste?

    Oclean X Pro Elite ir izcila elektriskā zobu birste – pārdomāta dizaina un pārsteidzoši klusa. Tīrot zobus spēcīgākajā režīmā un turot muti ciet, tā ir praktiski nedzirdama. Rokturim ir gluds dizains un tā skārienjutīgais ekrāns opciju izvēli padara vienkāršu pat ar mitrām rokām.

    Tā ir arī par pieņemamu cenu — viena no lētākajām viedajām zobu birstēm, ko šodien varam iegādāties, kā arī rezerves uzgaļi ir pieejami par saprātīgu cenu.

    Galvenās Oclean X Pro Elite iezīmes:

    • Soniskā tīrīšana ar 42 000 sariņu svārstības minūtē jeb 84 000 kustības minūtē
    • 32 intensitātes iestatījumi
    • Ātra uzlāde
    • Akumulatora darbības laiks līdz 35 dienām
    • Magnētisks sienas stiprinājums
    • Kluss, mazāk par 50 dB (45 dB augstākās intensitātes režīmā) Citām populārām elektriskām zobu birstēm 2x vairāk
    • Skārienjutīgs krāsu displejs
    • Zobu birste seko līdzi kā tiek tīrīti zobi, tā rezultāti tiek attēloti gan birstes ekrānā, gan aplikācijā
    • Bezmaksas aplikācija telefonā

    Tīrīšana ar Oclean X Pro Elite

    Kad birste tiek ieslēgta, jūs aktivizējat iebūvēto taimeri un tīrīšanas režīmu. Šī ir būtiska elektriskās zobu birstes īpašība, kas palīdz mums tīrīt zobus rekomendēto laiku – 2 minūtes. Ik pēc 30 sekundēm zobu birste paziņo, ka ir laiks mainīt zonu, ko tīrīt. Šis ir birstes signāls, lai jūs pārietu no viena kvadranta (mutes dobuma zonas) tīrīšanas uz citu. Oclean X Pro Elitei ir iespējams arī mainīt tīrīšanas laiku, pagarinot to līdz 3 minūtēm.

    Ja birsti esat savienojis ar aplikāciju, tad var iestatīt arī spiediena sensoru, lai samazinātu nevēlamu zobu un smaganu bojajumus.

    Pēc 2 minūtēm birste pati izslēgsies, uzreiz birstes displejā un aplikācijā parādot tīrīšanas rezultātu un kopējo tīrīšanas laiku. Zobu birstei ir iebūvēts 6 asu žiroskops, kas ir aktīvs un izseko visas kustības, kamēr tā tiek lietota. Tīrīšanas beigās dati atrodami aplikācijā Oclean ar nosaukumu “BlindZone Reminder”.

    Skārienjutīgajā ekrānā redzēsiet grafisku zobu attēlu. Tas ir paredzēts, lai izceltu tās zobu virsmas, kuras esat un kuras neesat tīrījis. Tās virsmas, kuras uzrādās baltā krāsā, ir labi notīrītas. Tās, kas ir zilā krāsā, ir palaistas garām vai nav labi notīrītas. Zilās zonas ir «aklās zonas» (Blind Zone).

    Komplektā ir iekļauts elektriskās zobu birstes uzgalis (P10), kuram ir augstākās kvalitātes DuPont sari. Tas ietver dimanta formas saru galus, kas palīdz sasniegt labāku tīrīšanas rezultātu. Uzgaļa otrā pusē ir mēles tīrītājs. Uzgalis jāmaina ik pēc 3 mēnešiem un Oclean X Pro Elite, tāpat kā citām Oclean elektriskajām zobu birstēm der jebkurš Oclean maiņas uzgalis.

    Ropažu iela 60a, Rīga

    Facebook/ Instagram/ TikTok – @baltizobi.lv

    www.baltizobi.lv

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē