• Innovation Living – funkcionāls dizains jebkurai telpai

    Reklāmraksts
    29. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Innovation Living ir dāņu zīmols, kas pazīstams ar savu mūsdienīgo un ilgtspējīgo pieeju mēbeļu dizainā. Šis zīmols ir ieguvis atpazīstamību visā pasaulē, piedāvājot inovatīvas mēbeles, kas apvieno stilu, funkcionalitāti un komfortu.

    Innovation Living attīstība

    Dāņu zīmola Innovation Living vēsture aizsākās 1971. gadā, kad talantīgais dizaineris Fleminga Heifelta atvēra nelielu darbnīcu. Pirmais Heifelda dizaina mākslas piemērs, kas tika prezentēts pasaulei, bija slavenais Delta pupu maisa krēsls. Šis produkts tik ātri ieguva popularitāti un pircēju mīlestību ar savu praktiskumu, vieglumu un komfortu, ka mazais uzņēmums drīz vien pārvērtās par ievērojamu mēbeļu ražošanas fabriku.

    Šodien Innovation Living ir talantīgu mākslinieku, dizaineru un konstruktoru komanda, kas rada produktus labākajās Dānijas dizaina tradīcijās, apvienojot estētiku, vienkāršību, eleganci ar īpašu funkcionalitāti un komfortu. Skaistums no iekšpuses un ārpuses – plakanas, nedaudz izliektas formas, lakonisms, dabiskas piekrastes smilšu krāsas, akmeņi, auksta pelēkzila jūra, dabiski materiāli un apbrīnojama transformācijas spēja. Stilīgas, ērtas, noderīgas un nevainojami kvalitatīvas mēbeles mūsdienu cilvēkiem!

    Funkcionāls un mūsdienīgs dizains

    Šodien uzņēmums specializējas mīksto mēbeļu ražošanā. Dīvāni un atzveltnes krēsli ar dažādām transformācijas metodēm ir aprīkoti ar regulējamām atzveltnēm, galvgaļiem un roku balstiem. Spilveni un pārvalki kolekcijās ir noņemami. Katra izstrādājuma dizains tiek rūpīgi pārdomāts un ļauj no piedāvātajiem moduļiem izveidot kompozīcijas pēc savas gaumes, ņemot vērā telpas iespējas.

    “Paplašiniet savu dzīves telpu” ir 2017./2018.gada kolekcijas reklāmas sauklis. Sekojot mūsdienu tendencēm, Innovation Living piedāvā inovatīvas mēbeles maziem dzīvokļiem, kas atbilst rītdienas prasībām. Transformējamas mēbeles, piemēram, dīvāngultas un modulāras sistēmas, ir piemērotas mazām telpām, piedāvājot daudzpusīgumu un elastību. Innovation Living izceļas ar savu unikālo dizainu, kas apvieno funkcionalitāti ar mūsdienīgu estētiku.

    Kur iegādāties Innovation Living mēbeles?

    Innovation Living piedāvā mūsdienīgas, funkcionālas un ilgtspējīgas mēbeles, kas ir ideāli piemērotas pilsētnieku dzīvesveidam. Ar uzsvaru uz kvalitāti, dizainu un sociālo atbildību, šis zīmols ir lieliska izvēle tiem, kas meklē stilīgas un praktiskas mēbeles. 

    Innovation Living mēbeles ir atrodamas salonā “Kate” un salona mājas lapā www.kate.lv.  Šeit Jūs varat atrast mēbeles, kas atbilst Jūsu stilam un vajadzībām, kā arī saņemt profesionāļu konsultācijas. Mēbeļu salons “Kate” ir profesionāla komanda, kvalitatīvs serviss un plašs mēbeļu klāsts. Apskatiet piedāvājumu jau tagad un veiciet ilgtspējīgu izvēli!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē