• Ieteikumi imunitātes stiprināšanai

    Reklāmraksts
    19. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Katram bērnam imūnsistēma attīstās individuāli, taču kopumā tā nostiprinās līdz triju, daļai bērnu līdz sešu gadu vecumam, un ir lietas, ko varam darīt ikdienā, lai stiprinātu mazā cilvēka organismu.

    Sabalansēts un daudzveidīgs uzturs. Bērna ēdienkartē jāiekļauj daudz zaļumu, dārzeņu un ogu, lai ikdienas uzturā būtu vērtīgie vitamīni. Jāseko arī līdzi, lai ēstu mazāk saldumu. Kāpēc saldumu daudzums jāierobežo? Saldumi zarnām rada papildu slodzi, bet imunitāte ir tieši saistīta ar zarnu mikrofloru.

    Fiziskās aktivitātes un svaigs gaiss. Tas ir pamatu pamats, lai bērns būtu stiprs un vesels. Katru dienu jāiet ārā, kaut vai pastaigāties pa parku vai uz bērnu rotaļlaukumu – vienalga, kur, galvenais ir izkustēties un būt svaigā gaisā.

    Miega režīms. Miegam ir būtiska nozīme imunitātes stiprināšanā un veselībā kopumā, jo tā laikā organismā notiek daudzi atjaunošanās procesi. Tāpat kā maltītes vajadzētu ieturēt apmēram vienā un tajā pašā laikā, arī gulēt katru dienu vajadzētu doties aptuveni vienā laikā. Ja bērnam nav noteikta dienas ritma, viņa organisms nav līdzsvarā, un bērns ar laiku zaudē enerģiju.

    Ja tomēr gadījies saslimt…

    PRET KLEPU

    IVEX klepus sīrups

    Sausa un produktīva klepus gadījumā mazina kairinājumu, pasargājot gļotādu, veicinot gļotu izvadīšanu un uzlabojot augšējo elpceļu funkcionalitāti. Tas veido gļotādai pielīpošu plēvīti, kas mazina klepu, pasargājot augšējos elpceļus. Veicina arī gļotādas un gļotu hidratāciju, atvieglojot gļotu izvadīšanu. Satur efejas, altejas, timiāna ekstraktus un dažādu ziedu medu. Piemērots bērniem no 1 gada vecuma. Pieejams 100 ml un 200 ml iepakojumos.

    Var iegādāties: aptiekās un interneta aptiekās

    GRIPAS SIMPTOMU ĀRSTĒŠANAI

    OSCILLOCOCCINUM zirnīši vienas devas iepakojumā

    Lieto Oscillococcinum profilaktiski – pasargā sevi un tuviniekus no slimošanas! Preparāts visai ģimenei, piemērots bērnu, pieaugušo, vecāku cilvēku ārstēšanai. Oscillococcinum – homeopātiskas zāles gripas simptomu ārstēšanai. Lietošana profilaktiski – 1 deva nedēļā.

    Var iegādāties: aptiekās un interneta aptiekās

    Reklāmdevējs: G. Miežis Ārsts

    ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR KAITĪGA VESELĪBAI.       

    UZMANĪGI IZLASIET LIETOŠANAS INSTRUKCIJU VAI ATBILSTOŠU INFORMĀCIJU UZ IEPAKOJUMA!

    KONSULTĒJIETIES AR ĀRSTU VAI FARMACEITU PAR ZĀĻU LIETOŠANU.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē