• Iespēja iegūt izglītību skaistumkopšanas jomā nepilna gada laikā

    Reklāmraksts
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ja Tev jau ir iegūta medicīniskā izglītība, bet vēlies izmantot savas zināšanas un paplašināt tās, kā arī apgūt jaunas prasmes skaistumkopšanas jomā, tad RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledžas profesionālās tālākizglītības programma “Kosmetoloģija” ir domāta tieši Tev!

    Kāpēc apgūt papildu profesiju?

    Iespējams, ka šobrīd strādā veselības aprūpes iestādē un esi apmierināta ar savu darbu, bet vienlaikus izjūti vēlmi nesēdēt uz vietas un apgūt dzīvē ko jaunu, kas varbūt ar laiku varētu kļūt par Tavu papildu nodarbošanos vai arī pat savu biznesu? Varbūt esi masiere, kura strādā ar klientiem un vēlies paplašināt piedāvāto procedūru klāstu, vai arī ikdienā sniedzot dažādus pakalpojumus regulēt savu darba slodzi? Bet varbūt darbojies citā jomā, taču domas par iegūto medicīnisko izglītību un zināšanām vēl nebija atradušas savu īsto pielietojumu?

    Iespēja apvienot darbu ar mācībām

    • Mācību ilgums šajā programmā ir 10 mēneši – no 4. septembra līdz 14. jūnijam, no kuriem pēdējie 2 mēneši ir prakse šim nolūkam speciāli  izveidotā un profesionāli aprīkotā kosmētikas kabinetā zinošu pasniedzēju uzraudzībā.
    • Mācību maksa ir 290 eiro mēnesī.
    • Nodarbības notiek darbdienu vakaros – trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no 16.00 līdz 20.45, kā arī sestdienās no 9.00 līdz 17.00.
    • Mācības notiek koledžas telpās Rīgā, Jāņa Asara ielā 5, neliela daļa vispārīgo priekšmetu arī Zoom vidē.

    Ko es apgūšu mācību laikā?

    Mācību laikā galvenais uzsvars, protams, tiek likts uz sejas un ķermeņa kopšanu – gan manuāli, gan ar dažādu aparātu palīdzību, bet papildus tam apgūti arī klasiskā manikīra pamati ar roku un kāju kopšanu, dekoratīvā kosmētika, stila un krāsu mācība, uztura mācība, dermatoloģija, anatomija, fizioloģija un ķīmija kosmētiķa praksē. Kosmētiķa darbs nav iedomājams bez epidemioloģijas un higiēnas prasību zināšanām, kā arī komunikācijas prasmēm. Ja nākotnē ir doma uzsākt savu uzņēmējdarbību, tad izmanto iespēju noskaidrot visas nianses uzņēmējdarbības pamatu nodarbībās.

    Ko es varēšu darīt pēc mācību beigām?

    Sekmīgi pabeidzot mācības un nokārtojot eksāmenu, iegūsi kvalifikāciju “Kosmētiķis”. Iegūtā kvalifikācija ļauj strādāt skaistumkopšanas salonos vai arī uzsākt savu uzņēmējdarbību.

    Mūsu pirmās absolventes īsā video dalās ar saviem pieredzes stāstiem un nākotnes plāniem.

    Ja vēlies uzzināt vairāk un pieteikties mācībām, ienāc RSU Sarkanā Krusta koledžas mājaslapā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē