• Ideāls draugs tavam piemājas zālienam

    Reklāmraksts
    26. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zīmols Toro Latvijas tirgū ir jaunums, bet Amerikā Toro ir neapstrīdēts līderis savā jomā nu jau vairāk nekā simts gadu. Kā zināms, amerikāņu saimniekam viņa mauriņš pie ģimenes mājas ir gluži kā goda ordenis, ar ko padižoties radu un kaimiņu priekšā. Bet zāliena apkopšana nedēļas nogalēs ir svēts rituāls! Tāpēc tehnika, ko kārtīgs amerikānis ir atzinis par labu esam, ir drošs apliecinājums tās augstajai kvalitātei – šī nu ir patiesība, kam varam uzticēties bez iebildumiem.

    Tad, lūk, aiz  šodienas mūsdienīgajiem Toro darbarīkiem stāv vairākās paaudzēs radīta, pārbaudīta un daudzkārt uzlabota tehnika. Atšķirībā no daudziem citiem lielajiem ražotājiem Toro produkcija ir augusi nevis kvantitātē, bet gan kvalitātē – darbarīku klāsts nav īpaši liels, tomēr tas nodrošina pilnīgi visas vajadzības mājas pagalma un zāliena apkopšanai.

    Ergonomija

    Toro darbarīku lietošana ir ārkārtīgi viegla un vienkārša. Kā liecina pieredze, arī tiem, kam nav lielas pieredzes dārza darbos, jau paņemot ierīci rokās, top skaidrs, kā tā operējama. Pļaujmašīnu lietošanā īpaši jāizceļ ērtība: stumjot pļaujmašīnu, tā automātiski pielāgojas pļāvēja iešanas tempam – nekādas svīšanas, to stumjot, vai, tieši pretēji, jo­šanas tai pakaļ. Dāmas noteikti priecāsies uzzināt, ka ierīces ieslēgšanai pietiek ar pogas nospiešanu, – smagās un neērtās auklas raustīšana ir pagātne.

    Ekonomija

    Ņemot vērā mūsdienu ekonomisko situāciju, īpaši aktuāla būs ziņa, ka Toro iekārtas darbina nevis degviela, bet gan daudzkārt uzlādējams akumulators, turklāt, nopērkot vienu akumulatoru, tas būs lietojams jebkurā Toro iekārtā. Toro instrumenti ļauj ietaupīt arī vietu – tie ir ērti glabājami stāvus pozīcijā.

    Jauda

    Toro sauklis vēsta, ka nav neviena darba, kas būtu par smagu. To apliecina arī jaudīgākā baterija savas jomas tirgū, ar ko var lepoties Toro, – 60 vati, kas ļauj tikt galā arī ar izaicinošākajiem un piņķerīgākajiem dārza darbiem. Tāpat jāpiemin arī triju gadu garantija, kā arī izdevīgi servisa pakalpojumi, ko garantē ražotājs.

    Vide

    Elektroierīcēm nav nepieciešama nekāda papildu apkope, tik vien kā zāles un netīrumu notraukšana pēc lietošanas. Šīs ierīces nav jāeļļo, pieliekamajā nav jāuzglabā benzīna kannas. Tas nozīmē – nekādu eļļas traipu un pilienu  zālienā! Ierīces ir pārsteidzoši klusas, tām nav izplūdes gāzu.

    Drošība

    Visi Toro rokas instrumenti ir aprīkoti ar dubultu ieslēgšanas pogu sistēmu – tas nozīmē, ka nav iespējams tos iedarbināt, netīši pieskaroties vai paņemot rokās. Savukārt stumjamās pļaujmašīnas automātiski izslēdzas, ja tiek izlaistas no rokām.

    Easy Power dārza darbarīku klāsts. Viena baterija – darbarīku armija!

    Stumjamie zāles pļāvēji Recycler (36 cm un 43 cm)

    Ideāli piemēroti kompaktām teritorijām, viegli, ātri un ērti.

    Stumjamie zāles pļāvēji Recycler  (48 cm, 52 cm, 55 cm)

    Aprīkoti ar alumīnija asmens aizsegu, kas ļaus uzlabot to izturību.

    Trimmeris ar auklu

    Aprīkots ar ērtu mainīga ātruma pārslēgu un diviem ātruma  diapazoniem, tāpēc  pielāgojams dažādiem darbiem.

    Dzīvžogu griešanas iekārta

    Viegla un ērta, turklāt aprīkota ar 61 cm garu sliedi, kas nodrošina 1,9 cm garu griezumu, tāpēc dzīvžogu aprūpēšana būs ātrāka un vienkāršāka nekā jebkad iepriekš.

    Motorzāģis

    Viegli iedarbināms, ērts lietošanā, taču jaudīgs – aprīkots ar 41 cm garu ķēdi, kas nodrošina  kokmateriālu profesionālu zāģēšanu. Viena uzlāde paredz 70 apgriezienus.

    Stabuzāģis

    Iekārta, kas ļaus ērti apstrādāt vai atbrīvoties no augstiem zariem. Nav nepieciešams savienojums ar vadu.

    Lapu pūtējs

    Pārslēgs mainīgiem ātrumiem, turbopaātri­nājuma  poga, kā arī kruīza kontrole ļaus viegli un ar prieku tikt galā ar jebkurām lapu kaudzēm.

    Pļaušanas raiders Titan

    Iespaidīgs jaunums ir jaunais nulles leņķa pagrieziena pļaušanas raiders Titan. Šīs pļaujmašīnas vadīšana ir neticami viegla un vienkārša: raiders tiek vadīts nevis ar stūres, bet ērtu un vieglu rokturu palīdzību, kas iekārtas manevrēšanas iespējas paceļ jaunā līmenī, – kaut raiders ir paredzēts visizaicinošākajiem zāliena apkopes darbiem un ir aprīkots ar īpaši pārdomātu triecienu absorbcijas sistēmu, tas spēj filigrāni pļaut, uzmanīgi, šaurā leņķī apbraukt jebkuru koku vai citu objektu.

    Ar darbarīkiem plašāk var iepazīties www.ferrus.lv

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē