• Gruboto ar bietēm

    Vietējais top!
    4. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Katliņā uzvāra buljonu. Smalki sagriež sīpolu, sarīvē ķiploku daiviņas, kubiņos sagriež bieti.
    • Pannā lej olīveļļu, liek sīpolu, ķiploku un nedaudz apcep.
    • Pievieno grūbas, apmaisot nedaudz apcep, pievieno bietes, sāli un piparus pēc sajūtas, pielej dažus kausiņus dārzeņu buljona.
    • Visu samaisa. Sautē ar vāku aptuveni 30 minūtes, palaikam apmaisot un pielejot buljonu, līdz grūbas mīkstas.
    • Pasniedz ar kazas sieru un pētersīļiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē