Pievienojot “Rūdolfs” biezeņus mājās gatavotiem ēdieniem, tiem var piešķirt pavisam jaunu garšu, radīt sātīgas maltītes, palīdzēt bērnam apgūt patstāvīgas ēšanas prasmes un ietaupīt laiku.
Esam sagatavojuši bērnu vidū iecienītas, garšīgas un veselīgas receptes.
AUZU PĀRSLU PLĀCENĪŠI AR “RŪDOLFS” ĶIRBJU BIEZENI
Nepieciešams:
Ātri vārāmās auzu pārslas – 50 g
Silts ūdens – 50 ml
Olas – 1 gab.
“Rūdolfs” BIO ķirbju biezenis – 60 g
Vīnogu kauliņu eļļa – 10 ml
“Rūdolfs” BIO mango biezenis pasniegšanai – 50 g
Pagatavošana:
Bļodā ieber ātri vārāmās auzu pārslas, pārlej ar siltu ūdeni un ļauj uzbriest 5 minūtes.
Pievieno 1 olu, “Rūdolfs” ķirbju biezeni un kārtīgi samaisa.
Uz pannas sakarsē eļļu un ar karotes palīdzību veido nelielus plācenīšus.
Plācenīšus apcep no abām pusēm, lai tie būtu zeltaini brūni.
Pasniedz siltus ar “Rūdolfs” mango biezenīti.
Videorecepte: https://youtu.be/zVtxa6gM950
PASTA AR ZAĻAJIEM ZIRNĪŠIEM UN “RŪDOLFS” LAŠA BIEZENI
Nepieciešams:
Pasta – 100 g
Saldēti zaļie zirnīši – 50 g
“Rūdolfs” BIO laša biezenis – 100 g
Pagatavošana:
Novāri pastu un zaļos zirnīšus.
Liec visu vienā katliņā un pievieno “Rūdolfs” laša biezeni.
Visu kārtīgi samaisi un pasniedz.
PĒRĻU KUSKUSS AR ĶIRŠU TOMĀTIEM UN DĀRZEŅU – TĪTARA GAĻAS BIEZENI
Nepieciešams:
Pērļu kuskuss – 40 g
Ķiršu tomāti – 6 gab.
“Rūdolfs” BIO dārzeņu un tītara gaļas biezenis – 100 g
Pagatavošana:
Novāri pērļu kuskusu kā norādīts uz iepakojuma.
Pievieno “Rūdolfs” dārzeņu – tītara gaļas biezeni un samaisi.
Dekorē ar ķiršu tomātiem un pasniedz.
Videorecepte: https://youtu.be/U_bpuEpm08k
Kur nopirkt?
“Rūdolfs” produkti pieejami lielākajās tirdzniecības vietās (Rimi, SKY, Maxima, Elvi, Top, Stockmann) un citviet, tostarp tādos tiešsaistes veikalos, kā www.nuko.lv, www.barbora.lv, www.rimi.lv.
Lai labi garšo!
Uzzini vairāk:
https://latekofood.lv/lv/iedvesmai/Receptes
Seko:
Facebook: https://www.facebook.com/rudolfsbio/
Instagram: https://www.instagram.com/rudolfsorganic/
Ieskaties:
https://www.youtube.com/@rudolfsorganic3697