- Sagatavo pildījumu. Smalki sakapā pētersīļus, dilles, timiānu, ķiploka daiviņas, sarīvē burkānu. Visu sajauc, pievieno olas un izmaisa.
- Gaļu vienmērīgi izgriež vienā veselā 1,5 cm biezā šķēlē.
- Pārlej nedaudz olīveļļas, pārkaisa sāli, piparus un ar roku ierīvē gaļā. Virsū klāj sagatavoto maisījumu.
- Kad tas izdarīts, gaļu no garākās malas sarullē un sasien ar pārtikas diegu, pārkaisa sāli, piparus, gaļas garšvielu un nedaudz apcep uz pannas no visām pusēm.
- Pēc tam cep cepeškrāsnī 170 grādos 1 stundu un 40 minūtes.
- Ruleti atdzesē un noņem diegus.
- Dekorē ar rozmarīna zariņu un dzērvenēm.
Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!