• Gaļas rulete

    Vietējais top!
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatavo kopā ar Vietējo top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Sagatavo pildījumu. Smalki sakapā pētersīļus, dilles, timiānu, ķiploka daiviņas, sarīvē burkānu. Visu sajauc, pievieno olas un izmaisa.
    • Gaļu vienmērīgi izgriež vienā veselā 1,5 cm biezā šķēlē.
    • Pārlej nedaudz olīveļļas, pārkaisa sāli, piparus un ar roku ierīvē gaļā. Virsū klāj sagatavoto maisījumu.
    • Kad tas izdarīts, gaļu no garākās malas sarullē un sasien ar pārtikas diegu, pārkaisa sāli, piparus, gaļas garšvielu un nedaudz apcep uz pannas no visām pusēm.
    • Pēc tam cep cepeškrāsnī 170 grādos 1 stundu un 40 minūtes.
    • Ruleti atdzesē un noņem diegus.
    • Dekorē ar rozmarīna zariņu un dzērvenēm.

    Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē