• Elegances un tehnoloģiju triumfs jeb HUAWEI WATCH GT 5 Pro

    Reklāmraksts
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ja viedpulksteņus pielīdzinātu automobiļiem, HUAWEI WATCH GT sērijas pulksteņi noteikti ierindotos luksusa klasē. Pērn prezentētais GT 4 modelis šķita klasiskas elegances un tehnoloģiju simbioze, bet jaunais HUAWEI WATCH GT 5 ir absolūts līderis it visā.

    Dizains un kvalitāte

    HUAWEI WATCH GT 5 Pro pirmo iespaidu atstāj ar tā dizainu. Tie, kas seko līdzi modes pasaulei, novērtēs šīs sērijas viedpulksteņa dizainu, jo HUAWEI ir ņēmis vērā modes tendences un jauno GT 5 sēriju veidojis nevis ierastajā apļa formā, bet vairāk ģeometrisku, iedvesmojoties no astoņstūra formas. Lai gan pirmajā acu uzmetienā formas dēļ tas šķiet robusts, te svarīgas ir detaļas, un par tām ir padomāts, jo tieši detaļas šīs sērijas viedpulksteņus padara unikālus, ļaujot tos pieskaņot jebkuram apģērbam.

    HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm versija veidota no titāna sakausējuma, bet HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm – no elegantas baltās keramikas, kā arī abiem modeļiem ir safīra stikli. Standarta versijās izmantots nerūsējošais tērauds, kas pasargā ierīci no rūsas, padara to vieglu un izturīgu. HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm titāna sakausējums ir izmantots ne tikai viedierīcē, bet arī tās siksniņā, kas nodrošina ne vien kvalitāti, bet arī elegantu izskatu. Baltās keramikas HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm savukārt ir iestrādāti zelta elementi, kas atstaro gaismu, radot papildu luksusa iespaidu. Lietotājam ir iespēja mainīt ne tikai viedpulksteņa siksniņas, bet arī ekrāna dizainu, pielāgojot to savam garastāvoklim un apģērbam. GT 5 sērijai HUAWEI papildus ir izstrādājis 12 jaunus, pārdomātus ekrāna dizainus, kas pilda dažādas funkcijas. 

    Jauna ēra veselības monitoringā

    Ir grūti saprast, ar ko HUAWEI pārsteidz vairāk – ar dizainu vai tomēr tehnoloģijām. HUAWEI WATCH GT 5 Pro aizsāk jaunu ēru sporta un veselības monitoringa jomā, piedāvājot TruSense sistēmu, kas nodrošina ātrāku un precīzāku datu nolasīšanu, izmantojot viedo aptumšojošā stikla funkciju. Tagad lietotājs saņem precīzus datus par savu veselību, kas tiek uzglabāti pietiekami ilgi, lai ilgtermiņā uzraudzītu savu veselību un tās izmaiņas. HUAWEI WATCH GT 5 Pro pārsteidz ar EKG jeb elektrokardiogrāfijas funkciju. Lietotājs var veikt sirds ritma pārbaudi, tikai nospiežot vienu pogu uz viedpulksteņa korpusa (testos pierādīts, ka mērījuma maksimālā kļūda ir ne vairāk kā pieci sitieni minūtē no standarta kļūdas). TruSense tehnoloģija nodrošina precīzu skābekļa līmeņa, sirdspukstu un elpošanas monitoringu.

    Cilvēki, kuri ikdienā nodarbojas ar sportu, noteikti novērtēs HUAWEI WATCH GT 5 Pro, jo šīs sērijas viedpulksteņiem ir uzlabota distances, tempa un maršruta nolasīšanas precizitāte. Būtībā šīs sērijas ierīces pilda sporta trenera lomu, palīdzot sasniegt labākus rezultātus dažādos sporta veidos: skriešanā, peldēšanā, pārgājienos, niršanā un pat golfā. Runājot par golfu, nevar nepieminēt iespējas, ko HUAWEI WATCH GT 5 Pro nodrošina, – tas izmēra golfa nūjas atvēzienu, atvēziena laiku, kā arī ātrumu. Papildus HUAWEI piedāvā lejupielādēt 3D golfa laukumu kartes gan viedpulkstenī, gan telefonā.

    Pārsteigums – darbības ilgums un iespējas

    Viedpulksteņa darbības ilgums tiešām ir viens no lielākajiem pārsteigumiem. HUAWEI WATCH GT 5 Pro 42 mm un HUAWEI WATCH GT 5 41 mm modeļi ir jālādē tikai vienu reizi nedēļā, bet HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm un GT 5 46 mm bez uzlādes strādā divas nedēļas – tas nozīmē, ka, dodoties pārgājienā, nav jādomā par to, kā uzlādēt savu viedierīci. Enerģijas taupīšanas režīmā varētu šķist, ka GT 5 vispār neprasa uzlādi.

    HUAWEI joprojām ir ļoti demokrātisks attiecībā pret savu ierīču lietotājiem, tāpēc arī GT 5 atbalsta gan Android, gan iOS ierīces. Šis tas tomēr ir mainījies, un tā jau atkal ir laba ziņa: HUAWEI WATCH GT 5 piedāvā iespēju atbildēt uz SMS, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Skype, Signal, Telegram un Viber ziņām, izmantojot klaviatūru. Ātrākai saziņai lietotāji var izmantot arī emocijzīmes un simbolus.

    Žurnālistes komentārs

    «Tā kā HUAWEI WATCH viedpulksteņu izmēģināšana manā dzīvē ir kļuvusi par ikgadēju un visnotaļ jauku tradīciju, varu teikt godīgi, ka GT 5 Pro ir labākais, kas tehnoloģiju jomā šogad ar mani ir noticis. Ikdienā izmantoju Android ierīci, līdz ar to šaubas par HUAWEI Watch sinhronizāciju ar manu telefonu jau sen ir zudušas, un arī šoreiz patīkami pārsteidz abu ierīču simbioze, sākot ar zvanu kvalitāti, beidzot ar elektroniskās saziņas veidiem. Klaviatūras ieviešana ir ārkārtīgi ērta funkcija, jo telefons manās rokās nonāk tikai tad, ja nepieciešama intensīva komunikācija, kurā iesaistīta multivide.

    Ņemot vērā, ka reizi gadā dodos uz ārsta kabinetu pārbaudīt sirdsdarbību, viena no pirmajām funkcijām, ko izmēģināju, ir EKG. Sirds ritma monitorings kļūst teju neaizstājams ikdienā. Lietojot GT 5 Pro, veidojas zināms priekšstats, kā sirds ritmu ietekmē stress un fiziskas aktivitātes. Vēl viens manas ikdienas grēks ir strādāšana vakaros – tas ietekmē miega kvalitāti, tāpēc novērtēju regulāros atgādinājumus gan par izkustēšanos, gan to, ka ir laiks iet gulēt. Miega monitorings palīdz sakārtot miega režīmu, katru rītu norādot dziļā, seklā un REM miega laikus, kas tiek atspoguļoti diagrammā un ļauj sekot līdzi izmaiņām ilgtermiņā.

    Tomēr pāri visam mani kā sievieti uzrunā tieši viedpulksteņa dizains. Pirmajā brīdī GT 5 Pro šķiet sportisks, tomēr zelta elementi un iespēja mainīt ekrāna dizainus to padara tik universālu, ka nevienā brīdī nav ienākusi prātā doma mainīt tā siksniņu. GT 5 Pro tiešām ir elegants. Slīpētā baltā keramika iederas pie jebkura autfita. Vēl jo vairāk – ir vēlēšanās drēbes pieskaņot pulkstenim, lai tas vienmēr izceļas un kalpo kā galvenais aksesuārs.

    Mani kā īpaši neapdomīgu viedpulksteņa valkātāju sākumā nedaudz mulsināja tā saskare ar ūdeni. Tikai pēc tam, kad iegāju dušā kopā ar GT 5 Pro, pārlasīju specifikāciju un sapratu, ka tas ir ne vien ūdensdrošs, bet ūdeni no pulksteņa iespējams vienkārši izliet. Būtu jocīgi, ja pulksteni sabojātu duša, ņemot vērā, ka tas atbalsta brīvās niršanas funkciju līdz 40 m dziļumam. Runājot par sportu, vēl viens pārsteigums ir tā spēja nolasīt manas aktivitātes. Veselības āboliņš fiksē pat skrējienu līdz mašīnai brīžos, kad kavēju.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē