• Ēdienu blogere Jushkapadrushka iesaka, ko baudīt kopā ar ātri pagatavojamām picām

    Reklāmraksts
    4. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Picas ir viens no populārākajiem ēdieniem pasaulē, piedāvājot neskaitāmas garšu kombinācijas un variācijas. Tomēr, lai maltīte būtu vēl pilnīgāka, pie picām bieži vien labi sader arī svaigi un kraukšķīgi salāti. Tie ne tikai pievieno vieglumu un svaigumu, bet arī nodrošina papildus uzturvērtību. Kombinējot Dr. Oetker sulīgās picas ar svaigiem salātiem, var iegūt harmonisku un garšām bagātu ēdienreizi, kas priecēs gan vēderu, gan acis.

    Receptes iesaka Ēdienu blogere Jushkapadrushka.

    Kāda picu kombinācija ir tava mīļākā?
    Mana mīļākā ir sieru pica.
    Kā tev visvairāk patīk baudīt picu (ar draugiem, vienatnē, vakaros pie TV, kino)?
    Ar draugiem vai ģimeni spēlējot galda spēles, skatoties TV.
    Kas ir svarīgākais, izvēloties saldēto picu?
    Vienmēr skatos, lai picas mīkla būtu plāna, līdz ar to būs kraukšķīga picas pamatne.
    Cik bieži ēdat picas jūsmājās?
    Parasti divas reizes mēnesī.

    Tomātu un burratas salāti

    Sastāvdaļas

    • 1 burratas bumba
    • 3 palieli tomāti
    • 2 ēdamkarotes pesto
    • 1 ēdamkarote balzametiķa krēma
    • Pāris bazilika lapiņu
    • Sāls, pipari pēc garšas

    Pagatavošana

    Tomātus sagriež biezās šķēlēs un kārto uz šķīvja vienā kārtā. Burratas sieru saplēš mazākos gabaliņos un pamīšus kārto uz tomātu šķēlēm. Tad uz salātiem liek pesto un balzametiķa krēmu. Uzber sāli un piparus pēc garšas un visbeidzot arī bazilika lapiņas.

    Salāti sader ar:

    Rukolas un prošuto salāti

    Sastāvdaļas

    • 6 prošuto šķēles
    • 70 g rukolas salātu
    • 35 g valriekstu
    • Pāris šķēles cietā siera

    Mērcei

    • 2 ēdamkarotes olīveļļas
    • 1 tējkarote medus
    • 1 tējkarote citrona sulas
    • ½ tējkarotes oregano
    • Sāls pēc garšas

    Pagatavošana

    Uz pannas apgrauzdē valriekstus un ļauj tiem atdzist. Uz liela šķīvja kārto rukolu un pāri liek pa vienai prošuto šķēlei, veidojot tādu kā rozīti. Izmantojot dārzeņu mizotāju, nomizo pāris šķēles cietā siera un kārto pāri salātiem. Pārber arī apgrauzdētos valriekstus un tad gatavo mērci: visas sastāvdaļas kārtīgi sajauc un vienmērīgi pārlej pāri salātiem.

    Salāti sader ar:

    Materiāls tapis sadarbībā ar

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē