• Dzērveņu kēksiņi

    Vietējais top!
    4. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Dzērvenes sablendē.
    • Bļodā liek olas, cukuru un sakuļ.
    • Pievieno miltus, cepamo pulveri, sviestu, skābo krējumu un sablendētās dzērvenes. Visu kārtīgi samaisa.
    • Mīklu liek formās un cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes.
    • Tikmēr sagatavo krēmu. Bļodā liek biezpienu, krēmsieru, saldo krējumu, pūdercukuru, citrona sulu un saputo stingru.
    • Krēmu ar konditorejas maisiņu uzspiež uz atdzesētiem kēksiņiem.
    • Dekorē ar avenēm un dzērvenēm (vai citām ogām) un piparmētru lapiņām.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē