- Saldētos dārzeņus atlaidina, nokāš lieko šķidrumu, pēc iespējas vieglāk nospiež.
- Pārlaista ar pāris ēdamkarotēm eļļas, pievieno divas tējkarotes Vidusjūras garšaugu maisījuma, sāli un piparus, sajauc, lai visi dārzeņi ir labi pārklāti.
- 28 cm tartes veidni izklāj ar kārtainās mīklas plāksni vai kopā salipinātām un līdz vajadzīgajam lielumam izrullētām mazākām plāksnītēm, pārklājot arī malu.
- Lieko mīklu virs malas apgriež. Veidnē mīklu sabaksta ar dakšiņu un pārklāj ar pesto.
- Virsū liek dārzeņu maisījumu.
- Mocarellu sadala gabaliņos, vienmērīgi izvieto pildījumā.
- Pārliek ar maziem timiāna zariņiem, mīklas malu pārsmērē ar eļļu.
- Tarti liek krāsnī un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.
Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.