- Saldēto dārzeņu maisījumu ber pannā uzkarsētā eļļā, apmaisot lēni cep, līdz dārzeņi ir mīksti un apcepušies, pēc garšas iemaisa sāli, piparus un čili pārslas.
- No pannas noņem. Pannu viegli ieeļļo, liek tajā tortiljas plāksni, pārklāj ar 1/3 sarīvēta siera, lēni karsē, līdz siers pakūst un tortiljas apakša ir apcepusies.
- Pusi plāksnes līdz vidum pārklāj ar 1/3 cepto dārzeņu.
- Pārloka virsū tortiljas neapklāto pusi. Ar lāpstiņu viegli piespiež un noņem no pannas.
- Pannu atkal viegli ieeļļo un to pašu atkārto ar pārējām divām plāksnēm.
- Katru kesadilju sagriež trijās daļās, pasniedz karstas, klāt liekot kādu mērci pēc izvēles.
Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.