- Sarīvē divas ķiploku daiviņas. Gaļu liek bļodā, pievieno sarīvētas ķiploka daiviņas, nedaudz olīveļļas, gaļas garšvielas, sāli un piparus.
- Visu kārtīgi iesmērē gaļā. Atstāj ledusskapī uz stundu ievilkties.
- Kad gaļa ievilkusies, pannā lej olīveļļu un apcep gaļu no visām pusēm brūnu.
- Kartupeļus sagriež lielos gabalos.
- Cepešpannā lej olīveļļu, liek gaļu, apkārt kārto kartupeļus, burkānus, zaļās pupiņas, sviesta pupiņas un uz pusēm pārgrieztu ķiploku. Pievieno sāli pēc garšas.
- Cep 180 grādos 90 minūtes, gaļu ik pa laikam aplejot ar šķidrumu no cepamtrauka.
- Kad cepetis gatavs, dekorē ar rozmarīna zariņu.
Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!