• Cūkgaļas filejas cepetis

    Vietējais top!
    5. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Sarīvē divas ķiploku daiviņas. Gaļu liek bļodā, pievieno sarīvētas ķiploka daiviņas, nedaudz olīveļļas, gaļas garšvielas, sāli un piparus.
    • Visu kārtīgi iesmērē gaļā. Atstāj ledusskapī uz stundu ievilkties.
    • Kad gaļa ievilkusies, pannā lej olīveļļu un apcep gaļu no visām pusēm brūnu.
    • Kartupeļus sagriež lielos gabalos.
    • Cepešpannā lej olīveļļu, liek gaļu, apkārt kārto kartupeļus, burkānus, zaļās pupiņas, sviesta pupiņas un uz pusēm pārgrieztu ķiploku. Pievieno sāli pēc garšas.
    • Cep 180 grādos 90 minūtes, gaļu ik pa laikam aplejot ar šķidrumu no cepamtrauka.
    • Kad cepetis gatavs, dekorē ar rozmarīna zariņu.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē