Sastāvdaļas:
- 1–1 ½ kg cūkas kakla karbonādes
Marinādei:
- 60 ml sojas mērces
- 4 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes DANSUKKER zeltainā sīrupa + pārliešanai
- 2 ēdamkarotes sasmalcināta timiāna
- 1 ēdamkarote sinepju
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- ½ tējkarotes maltu piparu
- Miziņa un sula no ½ neliela citrona
Dzērveņu mērcei:
- 200 g purva dzērveņu
- 100 g DANSUKKER baltā cukura
- 1 apelsīna sula
- 1 kanēļa standziņa
- Šķipsna malta muskatrieksta
Receptes tapušas sadarbībā ar
Uzzini vērtīgo – lasi kvalitatīvu aktuālo Santa.lv saturu vietnēs Facebook, Instagram un Draugiem.lv