Sastāvdaļas:
Siera tasēm
- 200 g smalki rīvēta Džiugas siera (18 mēneši, pikants)
Salātiem
- Saplucināta romiešu lapu salātu galviņa
- 100 g lielās skaidās sarīvēta (vislabāk ar mizojamo nazīti) Džiugas siera (24 mēneši, delikāts)
- 30 g krutonu
Salātu mērcei
- 250 g grieķu jogurta
- 50 g smalki rīvēta Džiugas siera (24 mēneši, delikāts)
- 100 ml kvalitatīvas pirmā spieduma olīveļļas
- 2–3 ēdamkarotes citrona sulas
- 2 tējkarotes Dižonas sinepju
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote sakapātu anšovu eļļā (vai anšovu pastas)
- Nepilna tējkarote Vusteršīras mērces
- Neliela tējkarote maltu melno piparu
Materiāls tapis sadarbībā ar Džiugas.