- Pagatavo vārīto olu krēmu. Olas sakuļ ar cukuru un miltiem, iemaisa uzkarsētu pienu, liek uz uguns un, nepārtraukti maisot, karsē, līdz maisījums sabiezē, tad atdzesē.
- 12 × 23 cm veidni ar augstām malām izklāj ar pārtikas plēvi, lai tā pārkaras malām pāri. Veidnes dibenā klāj astoņus cepumus, tos plānā kārtā pārsmērē ar karsējot sašķidrinātu zemesriekstu sviestu.
- Virsū klāj kārtiņu vārītā krēma, virs tā – kārtiņu saputota krēmsiera ar saldo krējumu un vaniļas cukuru (nepārputot!). Tad atkal virsū klāj cepumus. Klājumus atkārto, līdz visi cepumi ir izklāti četrās kārtās un trīskārt pārklāti. Virsējai ir jābūt putukrējuma kārtai.
- Veidni ar cepumu lazanju liek uz nakti ledusskapī. No veidnes to izceļ ar plēves brīvo malu palīdzību un, atbrīvotu no tās, liek piemērotā traukā.
- Pārtecina ar uzsildītu zemesriekstu sviestu, pārkaisa ar apceptām mandeļu skaidiņām.
Materiāls tapis sadarbībā ar SELGA.