- Sarīvē burkānus un sadrupina valriekstus.
- Izkausē 100 g sviesta.
- Bļodā liek cukuru, izkausēto sviestu, olas un sāk kult. Kuļot lēnām pieber miltus.
- Kuļ, kamēr izveidojusies viendabīga masa.
- Pievieno arī sāli un sodu, sarīvētus burkānus un sadrupinātus valriekstus. Kārtīgi samaisa.
- Cepamtrauku iesmērē ar sviestu, ieklāj mīklu, kuru izlīdzina pa cepamtrauku.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes, līdz kūka ir gatava.
- Kad kūka izcepusies, to atdzesē.
- Ja augšpusē kūka ir pacēlusies ar kalniņu – pirms pārklāj to ar krēmu, nogriež, lai kūka ir līdzena.
- Krēmsieru saputo ar cukuru līdz stingrai masai.
- Kūku visapkārt pārklāj ar krēmu.
- Dekorē sarkanbaltsarkanu ar dzērvenēm un bezē cepumiem.
Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!