• Burkānkūka

    Vietējais top!
    6. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Sarīvē burkānus un sadrupina valriekstus.
    • Izkausē 100 g sviesta.
    • Bļodā liek cukuru, izkausēto sviestu, olas un sāk kult. Kuļot lēnām pieber miltus.
    • Kuļ, kamēr izveidojusies viendabīga masa.
    • Pievieno arī sāli un sodu, sarīvētus burkānus un sadrupinātus valriekstus. Kārtīgi samaisa.
    • Cepamtrauku iesmērē ar sviestu, ieklāj mīklu, kuru izlīdzina pa cepamtrauku.
    • Cep cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes, līdz kūka ir gatava.
    • Kad kūka izcepusies, to atdzesē.
    • Ja augšpusē kūka ir pacēlusies ar kalniņu – pirms pārklāj to ar krēmu, nogriež, lai kūka ir līdzena.
    • Krēmsieru saputo ar cukuru līdz stingrai masai.
    • Kūku visapkārt pārklāj ar krēmu.
    • Dekorē sarkanbaltsarkanu ar dzērvenēm un bezē cepumiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē