- Katlā ar ūdeni liek cūku ribiņas, sāli un novāra.
- Kad sāk veidoties putas, tās noņem.
- Pēc tam caur sietu nokāš buljonu no novārītās gaļas.
- No kauliem atdala novārīto gaļu un sagriež.
- Sarīvē burkānus un bietes.
- Pannā ar olīveļļu liek sarīvētos burkānus un bietes, cep apmēram piecas minūtes, līdz burkāni un bietes ir apcepušies.
- Nokāsto buljonu lej katlā.
- Smalki sagriež kāpostu, kartupeļus sagriež kubiņos.
- Buljonam pievieno kāpostus. Vāra 10 minūtes.
- Pievieno kartupeļus, apceptos burkānus un bietes, no ribiņām atdalīto cūkgaļu un piparus pēc garšas.
- Vāra 20 minūtes. Kad zupa gatava, pasniedz ar skābo krējumu un pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem.
Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!