• Biešu zupa

    Vietējais top!
    3. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Katlā ar ūdeni liek cūku ribiņas, sāli un novāra.
    • Kad sāk veidoties putas, tās noņem.
    • Pēc tam caur sietu nokāš buljonu no novārītās gaļas.
    • No kauliem atdala novārīto gaļu un sagriež.
    • Sarīvē burkānus un bietes.
    • Pannā ar olīveļļu liek sarīvētos burkānus un bietes, cep apmēram piecas minūtes, līdz burkāni un bietes ir apcepušies.
    • Nokāsto buljonu lej katlā.
    • Smalki sagriež kāpostu, kartupeļus sagriež kubiņos.
    • Buljonam pievieno kāpostus. Vāra 10 minūtes.
    • Pievieno kartupeļus, apceptos burkānus un bietes, no ribiņām atdalīto cūkgaļu un piparus pēc garšas.
    • Vāra 20 minūtes. Kad zupa gatava, pasniedz ar skābo krējumu un pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē