• Banānu maize

    Vietējais top!
    24. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gatavo kopā ar Vietējo top!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Brūno cukuru sakuļ ar olām un izkausētu sviestu.
    • Palielā bļodā ielej sakulto masu, iesijā miltus, pievieno sāli, sodu, putriņā saspaidītus banānus un kārtīgi samaisa.
    • Kantaino kēksa formas cepamtrauku iesmērē ar sviestu un izkaisa ar miltiem.
    • Ievieto sagatavoto mīklu un cep cepeškrāsnī 160 grādos 40 minūtes, tad 170 grādos 30 minūtes.
    • Kad maize izcepusies, 20 minūtes padzesē, ņem ārā no formas.
    • Labu apetīti!

    Receptes tapušas sadarbībā ar veikalu tīklu Vietējais top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē