• Atvadies no saburzītām drēbēm – veļas mašīna ar žāvētāju padarīs Tavas drēbes sausas un gludas

    Reklāmraksts
    27. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Vai nebūtu lieliski, ja pirms došanās uz darbu varētu iemest netīro veļu veļas mašīnā un atgriezties mājās, lai izņemtu tīras, sausas un nesaburzītas drēbes? Šis sapnis var kļūt par realitāti, izvēloties veļas mazgājamo mašīnu ar žāvētāju. Turpini lasīt un uzzini, kā strādā veļas mašīna ar žāvētāju un kādu izvēlēties savām mājām.

    Kā strādā veļas mazgājamā mašīna ar žāvētāju?

    Veļas mašīnas ar žāvētāju apvieno divas funkcijas – veļas mazgāšanu un veļas žāvēšanu. Veļas mašīna ar žāvētāju sākumā darbojas kā tradicionālā veļas mazgājamā mašīna. Kad mazgāšanas cikls ir pabeigts, mašīna automātiski pārslēdzas uz žāvēšanas ciklu. Līdzīgi kā tradicionālajā žāvētājā veļas mašīna izmanto karsto gaisu, lai izžāvētu drēbes. Veļas mašīna ar žāvētāju sniedz iespēju arī tikai izmazgāt drēbes vai tikai tās izžāvēt.

    Lielākās priekšrocības veļasmašīnai ar žāvētāju:

    1.  Ietaupa vietu. Veļas mašīnas ar žāvētāju lielākais ieguvums ir tas, ka tā ietaupa vietu mājās. Ja dzīvo mazā mājā vai dzīvoklī, kur nav iespējams izvietot divas ierīces, tad veļas mašīna ar žāvētāju ir lielisks risinājums.

    2.  Ērtības. Vēl viena kombinētās mašīnas priekšrocība ir tās piedāvātās ērtības. Tu vari ērti mazgāt un izžāvēt savu veļu vienā mašīnā, nepārnesot slapjās drēbes no veļas mašīnas uz žāvētāju. Karstajā gaisā izžāvētās drēbes būs gludas, tāpēc tās nav nepieciešamības papildus gludināt.

    3.  Rentabilitāte. Veļas mašīna ar žāvētāju ir izdevīgs pirkums, jo jāiegādājas ir tikai viena mašīna, nevis divas. Turklāt tu samazināsi enerģijas izmaksas, jo iekārta patērēs mazāk enerģijas, salīdzinot ar divām atsevišķām mašīnām.

    4.  Viegli lietojamas. Kombinētās mašīnas ir viegli lietojamas, jo lielākajai daļai modeļu ir vienkārša vadības ierīce un automātiski iestatījumi.

    5.  Videi draudzīgas. Veļas mazgājamās mašīnas ar žāvētāju ir arī videi draudzīgas, jo tās patērē mazāk ūdens un enerģiju, nekā tradicionālās veļas mašīnas un žāvētāji.

    Kādu veļas mašīnu ar žāvētāju izvēlēties savām mājām?

    Veļas mašīnu ar žāvētāju piedāvājums mūsdienās ir ļoti plašs, atliek tikai izvēlēties sev vispiemērotāko. Pirms mašīnas iegādes ir jāsaprot, kur iekārta tiks novietota, lai saprastu, cik lielu mašīnu vari iegādāties. Mūsdienās iekārtas ir dažādos izmēros, tāpēc noteikti varēsi atrast savām mājām piemērotāko. Novērtē arī cik daudz ikdienā mazgā veļu, jo arī veļas ietilpībai būs liela nozīme iekārtas iegādes brīdī.

    Katrs ražotājs piedāvā dažādus veļas mašīnas ar žāvētāju modeļus, kurš būs piemērotākais tev, sapratīsi tikai pēc rūpīgas izpētes. Populārāko zīmolu veļas mašīnas ar žāvētāja funkciju:

    Veļas mašīna Electrolux EW9W161BC, 10 kg

    Electolux veļas mašīna ar žāvētāju ir lielas ietilpības, ar DelicateCare funkciju, kas regulē temperatūru un kustību atbilstoši audumam. Pat delikātākais audums būs par 50% mazāk saburzījies pēc žāvēšanas.

    Veļas mašīna – žāvētājs Beko HTE7736XC0

    Ja tev patīk iespēja pārraudzīt savas iekārtas attālināti ar viedtālruņa palīdzību, tad, izmantojot HomeWhiz aplikāciju savā tālrunī vai planšetē, Beko veļas mašīna ar žāvētāju var tikt ieslēgta no jebkuras vietas, kur atrodies.

    Veļas mašīna – žāvētājs Samsung WD90T634DBE/S7

    Samsung veļas mašīna ar žāvētāju atcerēsies tavus mazgāšanas un žāvēšanas ieradumus un spēs ieteikt labāko ciklu un automātiski izvēlēties piemērotāko žāvēšanas kursu.

    Ja vēlies vienkāršot veļas mazgāšanas rutīnu un iegūt apģērbu, kurš būs sauss un bez krokām, veļas mašīna ar žāvētāju būs lielisks ieguldījums. Ksenukai veikalos visā Latvijā vai internetveikalā www.ksenukai.lv atradīsi pasaulē atzītu un uzticamu ražotāju iekārtas par lieliskām cenām. Kļūsti par SMART NET lojalitātes programmas biedru un iegūsti papildu atlaides katru dienu!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē