• Āgenskalna jaunākā pērle – Mārpagalmi

    Reklāmraksts
    7. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Atis Tiltiņš
    Somijas būvuzņēmuma YIT, kura stratēģijas pamatā un nozīmīgs elements visās biznesa darbībās ir ilgtspēja, meitas uzņēmums Latvijā piedāvā jaunu daudzdzīvokļu namu projektu Mārpagalmi. Ņemot vērā, ka YIT Latvijā jau ilgāku laiku zināms kā nekustamā īpašuma attīstītājs un būvnieks, kuru raksturo kvalitāte un ideja par rītdienas uzlabošanu, nav pārsteigums, ka jaunā projekta lokācija ir viena no zaļākajām un visvairāk pieprasītajām vietām Rīgā – Āgenskalns.

    Mārpagalmi atrodas vienā no klusākajiem Āgenskalna stūrīšiem – Zemaišu ielā, starp Māras dīķa skvēru un Svētā Alberta baznīcu. Projektā izceltas un saglabātas Āgenskalna unikālās pilsētvides iezīmes un savdabīgā mazpilsētas izjūta lielpilsētas vidū. Miers un harmonija, kas te valda, tāpat kā vēstures dvesma, kas jūtama ik uz soļa, piešķir šai Rīgas daļai īpašu šarmu un pievilcību.

    Mārpagalmos ir apvienotas gandrīz visu iedzīvotāju grupu intereses – tie ir plānoti kā ērti un pieejami mājokļi jaunajām ģimenēm, stilīga dzīves telpa pilsētas profesionāļiem, komforta dzīvokļi. Izdevīgā atrašanās vieta ļauj Mārpagalmu iemītniekam būt rokas stiepiena attālumā no lielpilsētas svarīgākajiem transporta mezgliem un biznesa centriem, dzīvojot ar klusas un drošas mazpilsētas izjūtu visapkārt, bet atjautīgais plānojums stimulē vēlmi tīklot un socializēties, vienlaikus piedāvājot komfortablu zonu arī izteiktākajam introvertam.

    Jaunajā dzīvojamajā kompleksā paredzētas vairākas kārtas, kā rezultātā kopumā taps ap 600 jaunu mājvietu. Piecstāvu ēkas apjomu veido divas 90 grādu leņķī savienotas sekcijas, savukārt brīvstāvošajai sekcijai ir seši stāvi. Teritorijā esošie koki tiek integrēti labiekārtojuma risinājumos, turklāt katram pagalmam būs savs tematiskais koks – bērzs, liepa, ozols, kļava un kastaņa. Dzīvojamās ēkas apjomi ieskauj uz dienvidiem vērstu saulainu iekšpagalmu, kas paredzēts ēkas iedzīvotāju rekreācijai un ir aprīkots ar atpūtas un sporta laukumiem dažādu vecumu apmeklētājiem. Iekšpagalms veidots, ievērojot YIT pagalma konceptu ar trim zonējumiem – klusā zona, aktīvā jeb sporta zona un socializēšanās zona. Savu vietu Mārpagalmos atradīs gan tie, kas izbauda klusuma brīžus, gan sporta entuziasti, aktīvās atpūtas un spēļu cienītāji, veidojot harmonisku vidi ikvienam kompleksa iedzīvotājam.

    Nokļūt Mārpagalmos iespējams no Gardenes ielas, bet, attīstoties visai teritorijai kopumā, plānotas piebrauktuves no Zemaišu un Gardenes ielas. Visā teritorijā paredzēta gājēju un velosipēdu kustības prioritāte. Vides piekļuvi nodrošina nobrauktuves gājēju ceļu un brauktuvju krustojuma vietās, iekšpagalmā līmeņu starpības pārvarēšana notiek ar pandusu palīdzību. Katram dzīvoklim ir balkons vai terase, ēkas cokolstāvā ir pazemes autostāvvietas, atsevišķas noliktavas/velonovietnes telpas, kā arī koplietošanas velonovietnes.

    Mārpagalmi projekta 2. kārtā piedāvā dzīvokļus divās projektu klasēs – Komforts un Komforts plus. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari, ar dažādiem apdares risinājumiem, abās projektu klasēs nodrošināta  uzticamas kvalitātes santehnika, kvalitatīva apdare un grīdas segums. Apdares materiāli izvēlēti, ņemot vērā gan aktuālās tendences, gan klientu atsauksmes. Materiālu toņu gammas izvēlētas tā, lai dotu veiksmīgu pamatu un sniegtu plašas iespējas jaunajam dzīvokļa īpašniekam kombinēt un pielāgot mājokļa interjeru savām vajadzībām un vēlmēm.

    Visiem Mārpagalmu dzīvokļiem ir augsta energoefektivitāte, sakārtota vide un iespēja dalīt koplietošanas telpas ar draudzīgiem kaimiņiem. Piemērotu mājokli šeit atradīs arī cilvēki, kam ir stingrākas prasības pret dizainu un apdares materiāliem, kā arī tie, kam nepieciešams plašs mājoklis, pazemes autostāvvieta un papildu noliktavas platība.


    Estera Roķe, Style&Design dizainere, projektu vadītāja:

    «Mārpagalmi atrodas klusā un zaļā Rīgas rajonā – tas ir moderns daudzdzīvokļu komplekss, kas pievērš uzmanību ne tikai komfortam, bet arī estētikai. Izmantojot svaigu pieeju un radošu domāšanu, mūsu komanda ir izstrādājusi unikālu interjera dizainu, kas atspoguļo mūsdienīgas dzīvesvietas būtību.

    Šis projekts ir ne tikai par estētiku, bet arī funkcionalitāti un dzīves kvalitāti. Moderns dizains šeit ir apvienots ar praktiskiem interjera elementiem, radot siltu un iepriecinošu mājokli.

    Mūsu mērķis ir radīt ne tikai skaistu interjeru, bet arī funkcionālu, mūsdienīgu dzīvesvietu, kas atbilst YIT LATVIJA klientu vēlmēm un vajadzībām. Sākot ar dizaina koncepta izstrādi un beidzot ar realizāciju, mūsu komanda rūpīgi ir izstrādājusi katru detaļu, lai nodrošinātu, ka Mārpagalmu iedzīvotāji saņem ne vien mājokli, bet arī dzīvesveidu.»

     

    Vairāk: www.yit.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē