• Ābolu un brūkleņu kūka

    Vietējais top!
    8. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Bļodā sakuļ olas ar cukuru.
    • Pievieno kefīru, sodu un vaniļas cukuru. Maisot lēnām pievieno miltus.
    • Sagriež kubiņos divus ābolus, pievieno mīklai.
    • Mīklā ieber arī veselas brūklenes, visu samaisa.
    • Apaļo cepešpannu iesmērē ar sviestu un izkaisa ar miltiem.
    • Ielej sagatavoto kūkas mīklu, virsmu dekorē ar sagrieztām ābolu šķēlīšu pusītēm.
    • Pārkaisa ar cukuru un kanēli.
    • Cep cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 45 minūtes, gatavību pārbauda ar kociņu.
    • Kad kūka gatava, pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar svaigām brūklenēm.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē