• Lumenu centrs

    Reklāmraksts
    9. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Rīgas klusajā centrā durvis vēris Lumenu Centrs – apgaismojuma projektēšanas un dizaina mēbeļu salons, piedāvājot klātienē aplūkot un izbaudīt mūsdienīga apgaismojuma sniegtās iespējas un efektus. Salons ir īpašs ne tikai ar iespējām, ko piedāvā saviem klientiem, bet arī iedvesmojošu interjeru, ko veidojusi dizainere Gunta Lapiņa, veiksmīgi apvienojot atvērtā biroja plānojumu ar apgaismojuma efektu un pieredzes zāli. Tas atrodas 1913. gadā celtajā, arhitekta N. Norda projektētajā Forburgas kvartālā, Rūtenberga namā, Ausekļa ielā 5.

    Pieredzes kapitāls

    Uzņēmums darbojas tirgū kopš 2018. gada, bet tā komanda apgaismojuma projektēšanas jomā strādā kopā jau gandrīz 15 gadus, veiksmīgi īstenojot jebkuras sarežģītības projektus un piedaloties gan valsts, gan privāto objektu realizēšanā. Lumenu Centra pamatdarbība ir apgaismojuma projektu izstrāde, kas ietver apgaismojuma aprēķinu un 3D vizualizāciju sagatavošanu, dokumentāciju metu konkursiem, kā arī klientu iepazīstināšanu ar aktuālāko apgaismojumu pasaulē (gaismas veidi, efekti un vadība), īpaši akcentējot arhitekturālā apgaismojuma smalkās nianses.

    No idejas līdz risinājumam

    Pēdējo gadu laikā vērojama pozitīva tendence, ka klienti uz Lumenu Centru nāk ar savām idejām vai redzējumu par to, kādus apgaismojuma risinājumus vēlas redzēt savās mājās. Daudzi smeļas idejas ceļojumos, apmeklējot dizaina viesnīcas, tāpēc nav pārsteigums, ka cilvēki arvien vairāk dod priekšroku labam un kvalitatīvam apgaismojumam, kā arī ir gatavi investēt paliekošās vērtībās un ir daudz atvērtāki nestandarta risinājumiem, nekā tas bija pirms desmit gadiem.

    Lumenu Centrs ir oficiālais izplatītājs tādiem vadošiem ražotājiem kā Flos, XAL, Vibia, DavideGroppi, Intra Lighting, Castaldi, Cariboni un daudziem citiem. Šie ir ne tikai zīmoli, bet arī kvalitātes zīme, kas nodrošina gan dizainiski, gan tehniski izcilus risinājums. Veiksmīgs risinājums ir tāds, kas nodrošina, lai telpas apgaismojums būtu ne tikai estētiski baudāms, bet arī funkcionāls.

    Līdz ar jaunā salona atvēršanu esošo produktu klāsts ir papildināts ar mēbeļu un interjera lietu segmentu. Šobrīd Lumenu Centrs ir oficiālais izplatītājs tādiem itāļu mēbeļu ražotājiem kā Bonaldo un Henge, kā arī dāņu ražotājam &Tradition, kuru preču klāstā ir gan mēbeles un interjera priekšmeti, gan apgaismojuma sortiments. Salona pieredzes zālē katrs klients var apskatīt daļu no piedāvātajām precēm, kā arī pārliecināties par gaismas objektu funkcionalitāti un izbaudīt izvietotā apgaismojuma iespējas.

    www.lumenucentrs.lv

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē