• IEVAS Gada kosmētika 2024

    Gada kosmētika
    22. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jau vairākus gadus par visu jaunāko un labāko, kas notiek skaistumkopšanas produktu pasaulē, var uzzināt populārajā akcijā IEVAS Gada kosmētika. Te uzzināsi ne vien informāciju par produktiem, bet arī IEVAS lasītāju vērtējumu, jo tos visus rūpīgi un pamatīgi testēja 50 no žurnāla abonentēm.

    Spied uz attēla zemāk, lai lasītu produktu aprakstus un lasītāju atsauksmes!

     

    Šogad IEVAS Gada kosmētikas 2024 klāsts ir īpaši bagātīgs, jo papildus kosmētikas līdzekļiem sejas, ķermeņa un matu kopšanai un skaistumkopšanas procedūrām lasītājas izmēģināja arī labāko kosmētiku māmiņām un bērniem, uztura bagātinātājus un skaistumkopšanas ierīces. Atsevišķas sadaļas veltītas, piemēram, ekokosmētikai un anti-age grupas kopšanas līdzekļiem.

    IEVAS gada kosmētika 2024 ir vērtīgs un uzticams ceļvedis tik plašajā un daudzveidīgajā skaistumkopšanas pasaulē. Iepazīsties un izvēlies sev piemērotāko!

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan žurnālu redaktoru atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē