• FRANKE mājas restorāns

    Reklāmraksts
    1. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Daži pēdējie gadi daudz ko mainījuši sadzīvē, un restorāna apmeklējumu bieži nācies aizvietot ar kulinārijas eksperimentiem savā virtuvē. Tāpēc, pasūtot jaunu virtuvi, varbūt varat paredzēt kādu ekstru, lai sasniegt pavārmākslas augstumus būtu viegli un pēc gatavošanas būtu vēlme to visu arī nobaudīt.

    Pieredzi, kas uzkrāta, ražojot virtuves produktus, FRANKE jau gadiem izmanto arī virtuves tehnikas jomā. Tehnika vairāk ir attīstīta Itālijā, kur ēdienam pievērš daudz lielāku uzmanību. Nu ir laiks ienākt arī Baltijas tirgū. Lai nodrošinātu nevainojamu kvalitāti, produktu izvēle ir pieejama vidējā un premium segmentā. Izmantojot modernākus risinājumus, virtuvē tiešām var paveikt brīnumus.

    Lietot indukcijas virsmu ir tik viegli, ka būs pagrūti kaut ko piededzināt, gudrie režīmi to vienkārši nepieļaus. Arī grilēt varēsiet, pat neizejot ārā. Visas virsmas ir par 5 cm platākas, lai pasargātu darba virsmu no nejaušas karstuma saskares ar virtuves virsmu. Var veikt standarta Iebūvēšanu – pamatne ietilpst 60 cm skapītī. Cepeškrāsns ar tvaika funkciju ir viens no pirmajiem ieguldījumiem veselīga dzīvesveida veicināšanai. Gatavojot ar tvaiku, dārzeņos saglabāsies vitamīni un ēdiens iegūs jaunu garšu, kas karsējot parasti kaut kur pazūd. Turklāt krietni retāk būs jātīra cepeškrāsns iekšpuse. Ja esat cepešu cienītājs un vēlaties krāsni ar pirolītisko attīrīšanas funkciju, pieejami arī šādi modeļi.

    Vienā rindā ar cepeškrāsni un mikroviļņu krāsni varat izvietot arī kafijas aparātu, kurš papildināts ar sildatvilktni, kas samniekošanā noderēs, lai saglabātu ēdienu siltu, līdz ierodas ciemiņi. Gatavojot mājās, svarīga ir atmosfēra. Tai jābūt mājīgai, taču bez pārmērīgi spēcīgu smaržu klātbūtnes. Te bez kārtīga tvaika nosūcēja neiztikt. FRANKE koncerns ir lielākais virtuves tvaika nosūcēju ražotājs pasaulē. Līdz ar to uzkrāta ļoti liela pieredze un ir plašas iespējas. Varat izvēlēties dizaina objektu, kas priecēs acis, vai iemontēt to tā, ka būs grūti uzminēt, kur paslēpts nosūcējs. Rezultāts būs izcils jebkurā gadījumā. Tāpat ir gan trauku mazgājamās mašīnas, gan ledusskapji.

    Ne velti Franke jaunā devīze ir – Risinājumi mājai (Home solutions).

    Pārliecinoša izlietne

    Tieši tik liela izlietne, lai pilnībā var ielikt cepešpannu. Jaunā MARIS sērija – viens no FRANKE jaunumiem 2022. gadā.

    Ietilpīga un izturīga

    Atjaunotā MARIS fragranīta izlietņu sērija atbilst visām mūsdienu virtuves prasībām. Izgatavotas no fragranīta, lai kalpotu visu mūžu. Materiāls ir apstrādāts ar sanitized – sudraba joniem, kas novērš baktēriju rašanos, pelējumu un sliktu smaku. MARIS sērijas izlietnes ir lielas un efektīvi izmantojamas. Lielu katlu un pannu mazgāšana vairs nesagādās problēmas.

    Ilgmūžīgs materiāls

    Fragranīta izlietņu galvenā sastāvdaļa ir kvarcs – viens no cietākajiem cilvēkiem zināmajiem materiāliem. Tas iztur līdz 180 °C temperatūru, kā arī ir izturīgs pret triecieniem, termisko šoku un skrāpējumiem – pat naži neatstās pēdas uz virsmas!

    Pārsteidzoši higiēniska

    Kas gan būtu izlietne, ja to nebūtu viegli tīrīt? FRANKE izlietnes ir vienkārši mazgājamas un īpaši higiēniskas, jo materiāla sastāvā ir sanitized piedeva. Tā satur sudraba jonus, kas par 99% samazina baktēriju un mikrobu vairošanos.

    Rollmatt paliktnis

    Sarullēts ROLMATT aizņem pavisam maz vietas, bet, kad nepieciešams, uz tā var novietot karstus katlus, tā pasargājot virsmu, vai to var izmantot, uz izlietnes žāvējot dārzeņus pēc skalošanas. Nerūsējošā tērauda stieņi ir viegli tīrāmi un mazgājami arī trauku mazgājamajā mašīnā.

    Mobilā paplāte

    Īsts atklājums iebūvējamo izlietņu īpašniekiem, jo tām parasti nav noteces vai žāvēšanas virsmas. MobilTray varat novietot, uz kuru pusi vēlaties, vai pat uzlikt to virsū izlietnes bļodai, tādējādi nosedzot to. Liekais ūdens no virsmas notecēs izlietnē, turklāt paplāte ir mazgājama trauku mašīnā.

    Materiāls tapis sadarbībā ar www.FRANKE.lv

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē