• 5 ķermeņa kopšanas ieradumi mitrinātai un veselīgai ādai

    Reklāmraksts
    17. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Skaista un veselīga ķermeņa pamatā ir rūpes par sevi gan iekšēji, gan ārēji. Lai iegūtu starojošu āda un uzlabotu tās labsajūtu, izvēlies ādas tipam atbilstošu ķermeņa kosmētiku un kopšanas līdzekļus.

    Neatkarīgi no tā, vai vēlies stimulēt šūnu atjaunošanu vai novērst sausas ādas sajūtu, ir daži vērtīgi ķermeņa kopšanas ieradumi, kas, domājot par veselīgu ādu, būtu jāņem vērā ikvienam. Rūpēs par ķermeņa ādu tev noderēs mitrinoši ķermeņa krēmi, skrubji, kvalitatīvs miegs un laiks sev. Tālāk atradīsi padomus, kā vari rūpēties par savu ādu ikdienā.

    Maiga ķermeņa ādas attīrīšana ikdienā

    Ja mazgājoties izmanto speciālos kopšanas līdzekļus, nomazgāsi netīrumus un baktērijas, kas dienas laikā uzkrājas uz ādas. Ķermeņa ādas nomazgāšanai nepietiek ar ūdeni, tāpēc izmanto dušas želeju vai dušas putas. Ja mazgājoties lieto dušas eļļu, tad āda būs mitrināta un pabarota, kā arī piešķirsi tai starojumu un samtainu maigumu. Atvēli laiku sev, lai varētu baudīt mierīgu un nesteidzīgu rituālu vannas istabā.

    Skrubēšanas nozīmīgums

    Vismaz reizi nedēļā ieplāno īpašu SPA rituālu mājās jeb pilnu vannas rituālu un ķermeņa kopšanu. Tajā ietilpst gan nesteidzīga vanna ar aromātiskām vannas bumbām, gan ķermeņa skrubja izmantošanu. Skrubis dziļi attīra ādu, atbrīvojot to no visa liekā un uzlabojot ādas tekstūru, padarot to veselīgāku, gludāku un maigāku. Lai ar skrubi netraumētu ādu, atrodi tādu, kura formulā ir gan skrubenti, gan barojoši sviesti un eļļas – tie ne tikai attīra, bet arī mitrina ādu. Pēc skrubja izmantošanas atceries par ķermeņa krēmu vai losjonu, kas pabaro un mitrina ādu.

    Ķermeņa krēmi ādas mitrināšanai

    Kad ķermeņa āda ir nomazgāta un vannas rituāls tuvojas finišam, noslēdz to, bagātīgi mitrinot ķermeņa ādu. Tam noderēs STENDERS ķermeņa krēmi, kas palīdz kopt ādu, mitrina un  novērš velkošas un  sausas ādas sajūtu.

    STENDERS ķermeņa krēmi ir funkcionāli un kvalitatīvi produkti taviem ikdienas rituāliem, kuriem iedvesma smelta ziemeļu dabā. Bagātināti ar barojošām eļļām, tie atjauno, mīkstina un baro, atkarībā no izvēlētā krēma un nepieciešamās iedarbības. Ja šāds barojošs krēms tev ikdienā ir par biezu, tad krēmu vari izmantot periodiski, kad jūti vajadzību un vēlies ādu papildus mitrināt.

    Atceries arī par roku ādas kopšanu

    Rokas tāpat kā ķermeņa un sejas āda ik dienas tiek pakļauta vēja, saules, aukstuma, ūdens, sadzīves ķīmijas un citu faktoru ietekmei. Tas veicina ātrāku ādas novecošanu, tāpēc ir ļoti svarīgi ikdienā rūpēties par savu roku ādu. Roku krēmi un losjoni palīdz saglabāt ādai vajadzīgo mitrumu un labsajūtu, paaugstina mitruma līmeni un uzlabo ādas elastību, kā arī palīdz cīņā ar  pigmentāciju un dehidrāciju. Lai gādātu par ādas skaistumu un labsajūtu, krēms uz ādas veido mitrumu aizturošu aizsargkārtiņu.

    Vesels organisms ir veselīga ķermeņa āda

    Veselīga āda ir veselīga ķermeņa atspulgs – rūpes par ķermeni no iekšpuses izpaudīsies kā veselīgs mirdzums no ārpuses. Lai palīdzētu ķermenim būt veselam, dzer pietiekami daudz ūdens un ēd veselīgas, sabalansētas maltītes, lai ādas izskats  būtu maigs un mirdzošs. Gūsti pietiekami daudz miega un izvairies no sliktiem ieradumiem, lai uzturētu savu ādu veselīgu un mirdzošu.

    Izvēlies kopšanas līdzekļus, kas ir piemēroti tavam ādas tipam, un atvēli ikdienā laiku sev, lai tos izmantotu. Apskati STENDERS ķermeņa kopšanas kosmētiku – ķermeņa krēmi, skrubji un losjoni ar bagātīgiem aromātiem un rūpīgi izmeklētām sastāvdaļām. STENDERS ir vannas rituālu eksperts un tā piedāvājumā ir daudz līdzekļu, lai sajustu ziemeļnieciskās dabas spēku uz savas ādas.

    Ir laiks veltīt laiku sev!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē