• Surimi garneles — jaunums, kas jānobauda!

    Reklāmraksts
    13. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cilvēkiem patīk surimi produkti, jo tie ir gatavi ēšanai uzreiz. Tos var izmantot jebkurā dzīves situācijā – pusdienas darbā, vakariņās mājās, ballītēs vai kā uzkodu starp ēdienreizēm. Un arī šoreiz VIČI nebeidz pārsteigt, papildinot savu produktu klāstu ar jaunumu – surimi garnelēm. Tās būs lielisks papildinājums ierastajiem pastas ēdieniem, zupām, uzkodām un salātiem.

    Šoreiz no VIČI divas lieliskas uzkodu idejas, kas pārsteigs Jūsu ciemiņus. Izmēģini!

    Surimi garneļu groziņi ar mango čatniju un gvakamoli

    • lielās surimi garneles sālījumā
    • saldētas Spring Roll mīklas iepakojums
    • sviests

    Gvakamolei:

    • 1 gatavs avokado
    • 1 ēdamkarote laima sulas
    • 1 ķiploka daiviņa
    • Mango čatnijam:
    • 50 g gaiši brūnā cukura
    • 40 ml baltvīna etiķa
    • 30 g žāvētu dzērveņu
    • 1 gatavs mango
    • 1 mazs šalotes sīpols
    • šķipsna čili pārslu
    • šķipsna sāls
    • 1 ēdamkarote rīvēta ingvera

    1. Mīklu atlaidina, liek pa divām plāksnītēm kopā, to stūrus nobīdot, pārsmērējot ar sviestu un nolokot. Iespiež nelielās mafinu formiņās, izveidojot groziņus ar pēc iespējas plašākiem vidiņiem. Cep 200 grādos 15–20 minūtes.

    2. Gatavo čatniju: mazos kubiņos sagrieztu mango, sasmalcinātu sīpolu un pārējās sastāvdaļas lēni, reizēm apmaisot, vāra 35–40 minūtes, līdz sabiezē. Gvakamolei saberž avokado kopā ar ķiploku un laima sulu. Groziņus pilda ar mango čatniju, liek virsū gvakamoli un surimi garneli.

    Grauzdiņi ar tomātu, avokado salsu un SURIMI garnelēm

    • lielās surimi garneles ķiploku garšas eļļā
    • apgrauzdētas bagetes šķēlītes
    • sviests

    Salsai:

    • 10 mazās mocarellas bumbiņas
    • 2 miltaini tomāti
    • 1 gatavs avokado
    • 1 ķiploka daiviņa
    • 1 ēdamkarote olīveļļas
    • 1 ēdamkarote citrona sulas
    • nedaudz bazilika
    • sāls, pipari

    1.Avokado, tomātus un mocarellu sagriež kubiņos, ķiploku saberž, sajauc ar sasmalcinātām bazilika lapiņām un pārējām sastāvdaļām. Grauzdiņus pārsmērē ar sviestu, pārklāj ar salsu, virsū liek pa surimi garnelei.

     

    Jaunums no VIČI! Krāsainas un gardas surimi garneles! Šīs jaunās surimi garneles papildinās kādu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem. Surimi garneles sālījumā vai ar ķiploku garšu – surimi garneles ir vienkāršs veids, kā radīt jaunas garšas piedzīvojumu. Vairāk: UZZINI ŠEIT

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē