Šoreiz no VIČI divas lieliskas uzkodu idejas, kas pārsteigs Jūsu ciemiņus. Izmēģini!
Surimi garneļu groziņi ar mango čatniju un gvakamoli
- lielās surimi garneles sālījumā
- saldētas Spring Roll mīklas iepakojums
- sviests
Gvakamolei:
- 1 gatavs avokado
- 1 ēdamkarote laima sulas
- 1 ķiploka daiviņa
- Mango čatnijam:
- 50 g gaiši brūnā cukura
- 40 ml baltvīna etiķa
- 30 g žāvētu dzērveņu
- 1 gatavs mango
- 1 mazs šalotes sīpols
- šķipsna čili pārslu
- šķipsna sāls
- 1 ēdamkarote rīvēta ingvera
1. Mīklu atlaidina, liek pa divām plāksnītēm kopā, to stūrus nobīdot, pārsmērējot ar sviestu un nolokot. Iespiež nelielās mafinu formiņās, izveidojot groziņus ar pēc iespējas plašākiem vidiņiem. Cep 200 grādos 15–20 minūtes.
2. Gatavo čatniju: mazos kubiņos sagrieztu mango, sasmalcinātu sīpolu un pārējās sastāvdaļas lēni, reizēm apmaisot, vāra 35–40 minūtes, līdz sabiezē. Gvakamolei saberž avokado kopā ar ķiploku un laima sulu. Groziņus pilda ar mango čatniju, liek virsū gvakamoli un surimi garneli.
Grauzdiņi ar tomātu, avokado salsu un SURIMI garnelēm
- lielās surimi garneles ķiploku garšas eļļā
- apgrauzdētas bagetes šķēlītes
- sviests
Salsai:
- 10 mazās mocarellas bumbiņas
- 2 miltaini tomāti
- 1 gatavs avokado
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- nedaudz bazilika
- sāls, pipari
1.Avokado, tomātus un mocarellu sagriež kubiņos, ķiploku saberž, sajauc ar sasmalcinātām bazilika lapiņām un pārējām sastāvdaļām. Grauzdiņus pārsmērē ar sviestu, pārklāj ar salsu, virsū liek pa surimi garnelei.
Jaunums no VIČI! Krāsainas un gardas surimi garneles! Šīs jaunās surimi garneles papildinās kādu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem. Surimi garneles sālījumā vai ar ķiploku garšu – surimi garneles ir vienkāršs veids, kā radīt jaunas garšas piedzīvojumu. Vairāk: UZZINI ŠEIT