• Zutis ringā sakauj lietuvieti un uzrunā savus nelabvēļus: Visi dabūs pēc nopelniem!

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    23. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Skandalozais bokseris Kristaps Zutis ceturtdienas vakarā pirmajā Latvijas «Bazara 0 Fight Club» turnīrā pārliecinoši sakāva lietuvieti Laimonu Valančiūnu. Par spīti izskanējušajām runām par Zuša negatīvo attiecību pieredzi, viņu šajā vakarā klātienē atbalstīja sieva Elīna.

    Augusta sākumā divas boksera bijušās draudzenes atklāja neglaimojošus stāstus par sabiedrībā zināmo sportistu – viņas attiecībās ar Zuti esot cietušas no fiziskas un emocionālas vardarbības, kā arī apgalvoja, ka Kristapa publiskais tēls krasi atšķiroties no tā, kāda esot viņa reālā dzīve un uzvedība.

    Zutis neiegrima  komentāros par pagātnē notikušo, vien sacīja – daudz kas no meiteņu stāstītā neesot patiesība, un viena pagale nekad nedegot. Attiecības ar pirmo stāstītāju – Ingu – viņš raksturoja kā nenozīmīgas un īslaicīgas, kā arī negatīvā gaismā aprakstīja viņas uzvedību. Par otro – Līvu – gan sacīja, ka viņa bokserim bijusi «ļoti, ļoti mīļa.»

    Meiteņu stāsti šokēja sabiedrību, un to dēļ Zuša tēls tomēr ir cietis. Zutim bieži tiek veltīti pārmetoši komentāri. Uz šī negatīvo notikumu fona bokseris nupat aizvadīja savu kārtējo cīņu –  Pēc uzvaras viņš publicēja bildi ar savu atbalsta komandu. «Mēs esam tik stipri, cik ir vājākais no mums – un mēs neesam vāji! Mēs nerakstām iesniegumus policijā, mēs nezogam bērniem pusdienas, mēs darām savu darbu.

    Pienāks diena, kad modīsies svabadais gars, un visi dabūs pēc nopelniem – ragainā kuce, lūdz Dievu lai mēs neesam Tavi soģi.

    Paldies manai ģimenei, es zinu cik daudz sūdiem mums šodien jātiek cauri, mēs to izdarīsim!» pacilāts ir Zutis. Savu uzvaru viņš veltīja saviem nelabvēļiem, kuriem izvēlējies, viņaprāt, trāpīgus apzīmējumus: «Mani top heiteri, kuri šodien raud spilvenā: 1)ragainā kuce, 2) mūžīgā menopauze, 3) nariks, kurš pameta sievu, 4) čuvaks, kurš zog bērniem pusdienas, 5) zāles pļāvējs, 6) čuvaka, kurš draudēja dedzināt omu, advokāts.»

    Kristapa cīņu klātienē noskatījās arī viņa sieva Elīna.
    Kristapa cīņu klātienē noskatījās arī viņa sieva Elīna.

    Lietuvieti Laimonu Valančiūnu ringā Zutis ar tehnisko nokautu sakāva jau pirmajā raundā. «Tu vari būt čempions, bet es esmu s…a dzīves čempions!» vēl aizvien iekarsis pēc cīņas bija latvietis.

    Cīņu klātienē noskatījās arī viņa sieva Elīna. Šova Slavenības bez filtra zvaigznes Zutis un Pakalne gredzenus mija pērn decembrī, taču pirms kāda laika izskanēja runas, ka viņi esot pašķīrušies. Pamatīgs pārbaudījums laulībai ir arī publiski izskanējušie pārmetumi Zutim par necienīgu izturēšanos pret bijušajām draudzenēm. Intervijā TVNET+ uz jautājumu, kādēļ sociālajos tīklos vairs neparādās bildes ar sievu, Zutis atbildēja: «Ja jūs gribētu zināt, kā izskatās mīlestība ar sievu, tad tāds saturs man būtu jāpublicē droši vien Onlyfans vai Pornhub. Tā kā es sociālos medijus īsti neizmantoju, tad mīlestība pret sievu paliks droši vien priekš mums, nevis skatītājiem.»  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē