• Zuša sieva Elīna atklāj, kādas traumas bijušās draudzenes nodarījušas Kristapam

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    27. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Zutis un Elīna Pakalne.
    Foto: F64
    Kristaps Zutis un Elīna Pakalne.
    «Es zinu, ka Kristaps nebūs sajūsmā par šo postu, bet es tomēr vēlos izteikties,» otrdienas vakarā paziņoja boksera Kristapa Zuša sieva Elīna.

    «Jā, šī nav mana drāma, bet uzskatu, ka mana balss nav maznozīmīga, jo esmu šī brīža sieviete, sieva, kas viņam ir blakus,» tā savu vēstījumu feisbukā iesāk Elīna. Šī ir pirmā reize, kad Elīna izsaka savu viedokli par situāciju, kas pēdējā laikā izveidojusies ap Zuša vārdu. Kristapa bijušās draudzenes medijos dalījušās ar saviem stāstiem par to, kā attiecībās ar bokseri piedzīvojušas vardarbību. Jaunās sievietes atklājušas vairākas epizodes, kurās dzīvnieku aizstāvis un taisnības cīnītājs Zutis parādīts visnotaļ negatīvā gaismā.

    Elīna uzskata, ka vīra bijušās draudzenes apzināti sabiezinājušās krāsas: «Es dzīvē esmu redzējusi vardarbību, varbūt ne tik daudz kā Kristaps, bet, Salaspilī dzīvojot, tu satiec dažādus cilvēkus.

    Esmu redzējusi, kā izskatās sieviete, kura dzīvo vardarbībā, kā izskatās brūces no vīrieša rokas, kurš pat nav bokseris,

    kādā emocionālā stāvoklī viņa iet pa ielu. Es negribu tagad noniecināt dāmu sāpi, bet tam, ko viņas stāstas, nestāv blakus tas, ko viņas rāda.»

    Turklāt cietējs šajās attiecībās bijis arī pats Kristaps. «Tās attiecības noteikti nebija veselīgas, pat diezgan toksiskas, bet dāmas pastāstīja tikai mazu daļiņu, kurā upuri ir viņas, un

    aizmirsa pastāstīt, cik daudz traumas nodarīja viņam –  rakņāšanās telefonā, iespundēšana dzīvoklī, sev pāris darīšana viņa klātbūtnē,

    vajāšana pie logiem un tā tālāk. Ar tām traumām es joprojām mēdzu saskarties arī mūsu attiecībās, bet veselīga komunikācija palīdz mums tikt no tām vaļā,» uzsver Kristapa dzīvesbiedre.

    «Es apprecēju nevis eņğeli, bet Kristapu Zuti, es rēķinājos ar viņa bagāžu –  gan emociju, gan traumu, gan dzīves.

    Man ir tiešām sāpīgi noskatīties uz notiekošo,» pauž Elīna.

    Viņa uzskata, ka ar šādiem stāstiem Zuša bijušās cenšas iekarot popularitāti. Elīna un Kristaps ir pāris jau trīs gadus, un viņas pieredze šajās attiecībās ne tuvu neesot tāda, kādu apraksta vīra pagātnes draudzenes.  

    «Mēs esam normāls pāris un arī mēdzam strīdēties dažādos toņos, bet nekad pret mani netika pacelta roka. Tieši otrādi – viņš vienmēr aiziet prom uz citu istabu, abi nomierinamies un turpinām diskusiju bez emocijām,» stāsta Elīna.   

    «Es ikdienā redzu to, kā viņš izkāpj no mašīnas, apstādinot satiksmi un izstumjot mašīnu sievietei, kura iestrēga sniegā, aiznes smagus maisus omītei vai naktīs, kad drāmu mīlošās dāmas izveido konfliktus naktklubos, brauc tos risināt. Es neticu, ka cilvēks pāris mēnešu laikā var mainīties,» Zuša labos darbus un īpašības cildina Elīna.

    Viņa pateicas visiem, kas šajā laikā turpina atbalstīt viņas vīru.  

    «To varbūt nevar manīt, bet arī Kristaps pārdzīvo,» piebilst Elīna.

    «Ja taisnība ir tikai dāmu pusē, kāpēc joprojām nav iesnieguma policijā? Varbūt tāpēc, ka viņas zina –  Kristapam ir taisnības pierādījumi?» noslēgumā pauž viņa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē