• Visbiežākais attiecību izjukšanas iemesls – sieviete neslavē savu vīrieti, atklāj seksa eksperte

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    «STV Pirmā» raidījumā «Kad viņas satiekas» attiecību konsultante Rita Lasmane uzsver – lai justos pārliecināti, vispirms ir jāpatīk pašam sev. Viesojoties raidījumā, Rita atklās, vai vīrietis ir jāslavē un cik bieži to darīt.

    «Ikviens vīrietis ir jābaro ar komplimentiem. Visbiežākais iemesls, kāpēc mēdz izjukt attiecības, ir tieši šis komplimentu trūkums. Un nav nozīmes, vai aiziet pie jaunākas vai vecākas sievietes. Tas ir tāpēc, ka tās ir jaunas attiecības un šī sieviete viņu visu laiku slavē.»

    «Cik tu esi seksīgs, cik gudrs, kā es tevi gribu,» tās ir tikai dažas no frāzēm, kuras dzirdot, vīrietis iegūst lielāku pašapziņu un kopumā jūtas labāk.

    «Un tad, pilnīgi pretēji, aizejot mājās pie sievas, sākas šī verbālā kastrācija, zāģēšana, uzdodot jautājumus – kam tev tas vajadzīgs, priekš kam tev to utt. Tā ir kastrācija. Un ja tas vīrietis tie kastrēts ar vārdiem – jums liekas, ka viņam gultā kaut ko gribas darīt? Tāpēc regulāri komplimenti un slavēšana ir ļoti svarīgi veselīgu attiecību uzturēšanā un saglabāšanā,» pārliecināta ir Rita Lasmane.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē